Antwoord
Par citu sievieti bija šaubas man arī ,bet divu darbu dēļ viņam nav laika paralēlai dzīvei. To,kas notiek darbos ,to gan nevaru zināt..
Expensive
Jā ,tas ,ka grib pabūt viens varētu būt iemesls. Bet ne jau tik daudzas dienas...Iepriekšējās attiecībās viņa draudzene pēc 4 gadiem aizgāja no viņa ,jo viņš jau tad arī bija reti mājās. Principā ,es zināju ,uz ko parakstos ,bet likās ,ka bērna dēļ viņš būs mājās tomēr biežāk . Kā ģimenē pieņemts.
Mocheato
Piekrītu ,ka atrunas , ka grib brīvību vairāk. Un tomēr ,viņaprāt, viņam ir tādas tiesības ,strādājot divos darbos.
cassandra
Mans vīrietis savukārt uzskata ,ka man jābūt stiprai un jātiek galā ar savām lietām. Un bērnu arī. Protams ,kad viņš ir mājās ,tad spēlējas ar bērniņu,mīl viņu . Tajos brīžos atpūsties varu :)
minkapinka
Skumjākos brīžos man jau liekas ,ka neesam kā ģimene ,un sāku domāt ,kā tad būs nākotnē ,kad es strādāšu un bērns ies bērnudārzā ,skolā. Taču šobrīd tie divi darbi viņam ir tādēļ ,lai varētu labiekārtot nopirkto māju. Kā arī ,tie abi ir viņa sirdsdarbi, kurus viņš visu dzīvi meklējis. Tāpēc vēl var saprast to raušanos. Bet to nebūšanu mājās gan nē..
bigsister
Strādā līdz 21:00 citreiz līdz 22:00. Bet darba diena sākas kā kuri reizi. Citreiz agri ,citreiz pat 15:00