Manā kursā pirmajā gadā bija neelitāra eskort dāma. Ko lai saku. Perfekti zinu, ka tas tā ir. Un perfekti saprotu iemeslus kāpēc. Kad vecāki ir nabadzīgi un nevar atļāuties neko 1. gadījums. 2. gdījums, lai gan vecāki ir dizgan situēti, vide, kutūra ir tāda, kas novērtē un pamana materiālo, ir pieņemts izradīties ar to. Tās ir upper middle class eskorta dāmas. Varbūt ne par naudu, bet par ''mantām''. Nenosodu, saprotu. Bet tajā pašā laikā nekad nebūtu man īsta draudzene šī paša iemesla dēļ.
Piekrītu video paustajā nostājā, ka izrādīšanās soctīklos, skaistas dzīves atainošana, un tā esamība par normu ir iemesls kāpēc rodas eskortdāmas. Tāpat arī tam, kā tas ietekmē jauno paaudzi, ka visas vēlas būt tās instagram dāmas, kas tiek uzturētas un dzīvo skaito dzīvi, kam nav nekāda sakara ar Latvijas realitāti. Un ir skaidrs, ka tik iels % dāmu nekad nevarēs sasniegt šo dzīvi, lai arī ko darīs, jo nav tik daudz bagātnieku (pat ja pieņem, ka viņi viņas gribētu)
Latvijai tā ir ļoti liela problēma, jo te ir raksturīgs fenomens (kā krievijā) izrādīties ar brendu mantām, iziešanām sabiedrībā, pa restorāniem, ceļojumiem un savu izcili kopto un visādi uzlaboto izskatu. Tam īstenībā ir pat speciāls nosakums, ko neatceros. Situācijā, kad algas ir puse no Eiropas līmeņa, bet cenas ES līmenī.
Uzskatu ka tāda nauda neapgrozās Krievijā vai ES, bet tikai ASV. Nedomāju ka visas, bet pasaulslavenas modeles, kas nepelna baido naudu notiekti ''piepelnās'' šādi, jo ir jānopelna maksimāli daudz, kamēr vēl jauna un skaista. Gluži kā sportistiem ir savi zelta gadi un tālāk esi pusmūžā, bez izglītības, darba pieredzes. Sāc visu no 0. Tāpēc jāsapelna cik tik var, lai ir līdzekļi savam biznesam, izglītbai vai vēl kaut kam. Daudzi modeļu darbi nemaz nemaksā naudu (Ņujorkas modes skates, žurnālu vāki), tāpēc jāpelna nauda arī šādi.
Atklāti sakot ja man piedāvātu gana lielu naudas summu, un piedāvātājs būtu man pievilcīgs, noteikti pārgulētu ar viņu par naudu.
Karalienei Elizabetei XXX kādreiz teica, ka jebkuru sievieti var nopirkts par 2 naudas vienībā, uz ko viņa atbildēja, ka viņu nekad nevarētu nopirkt par 2 naudas vienībām. Uz to XXX atbildēja '' Šeit mēs jau strīdamies par cenu''.
Secinājums, visam ir sava cena! Un katras labas sievietes cena ir viņas bērni.