sugаr @ 24.10.2020 13:52Jap! Hermes nevar vienkārši tā nopirkt. Jāstājas rindā, viņi izvērtē kas esi un vai esi cienīgs nēsāt Hermes somu. Ja secina, ka esi gana labs, piedāvā izvēlēties vienu no diviem visvienkāršākiem modeļiem ar ierobežotu krāsu un materiālu izvēli. Albīnā krokodīla ādu ar platīna furnitūru neviens nepiedāvās. Rinda ir vismaz pusgads (ja esi, piemēram, Vaira Vīķe Freiberga), ja esi kaut kāds biznesmenis ar lielu piķi, tad var būt arī 2-3 gadi. Var mēģinàt nomedīt lietotu, bet baigi liela iespēja iztērēt 5k un uzrauties viltojumam.
sugаr @ 24.10.2020 17:40Katrinens, Hermes labiem modeļiem (ne tiem, kas online pieejami) arī cenas ar laiku tikai aug. Šaubos, ka viņiem tiešām baigās rindas, tas viss tiek radīts mākslīgi, lai veidotu haipu. Man šķiet, ka arī kādā Sex & the city Samanta? arī medīja Hermes somiņu.
Hawk @ 24.10.2020 14:28Es droši vien būtu ļoti neapmierināta pat tad, ja man būtu vīrietis miljonārs, jo tāda somiņa noteikti nav manā vēlmju sarakstā un manam vīrietim vajadzētu to zināt un tad jau labāk uzdāvināt man kaut ko citu par tiem 10 000 eiro vai šo naudu novirzīt citiem mērķiem, jo manā gadījumā šī būtu neapdomāta dāvana kas liecinātu par vīrieša neieinteresētību manās vēlmēs ;D
Dannii @ 24.10.2020 23:11
Šis par mani! Jūtos labi, staigādama ar savu Nike mugursomu plecos. Es pat tādu Hermes zīmolu neatpazītu, somu droši vien iebāztu skapja dziļākajā plauktā. :D