Tiešām tik traki, ka uznāk panikas lēkmes? Izklausās ļoti traki, ja tiešām panikas lēkmes šī apzīmējuma pareizajā nozīmēHawk @ 03.10.2020 01:09Tiešām tik traki, ka uznāk panikas lēkmes? Izklausās ļoti traki, ja tiešām panikas lēkmes šī apzīmējuma pareizajā nozīmē
Kā atrisināt problēmu? Ej strādā kaut vai elementāru darbu un tev nebūs laika visām šitādām h**ņām.
Mazaa_saulite @ 05.10.2020 20:30
Pārlasi kārtīgāk rakstīto. Viņa jau minēja, ka šajā Covid laikā ir grūti ko iesākt.
Man pat tad kad nebija Covid atrast darbu bija nereāli, jo tur kur dzīvoju iespēju ārvalstniekiem nebija, priekšroku deva vietējiem, biju gatava pat strādāt jebkur, lai tikai būtu kaut kas . Ir viegli teikt - ej un meklē darbu, ja neesi bijis tāda pašā situācija, kad ļoti gribi, bet nav!
Bet, ja viņa prastā darbā sabojās roku/pēdu ādu un nepatiks vairs draugam. Tpc vien draudzenei nekad neļautu dsrīt prastu, fizisku darbu.Eksperte @ 05.10.2020 21:02
Nedomāju, ka zini kādas man dzīvē ir vai nav bijušas situācijas. Tāpēc arī tik pārliecinoši rakstu. Protams, Covid ļoti ietekmēja un ietekmēs. Iespēju ir vienmēr. Tikai lielākā daļa viņas neredz vai negrib redzēt.
parunasimparlaiku @ 05.10.2020 21:03Bet, ja viņa prastā darbā sabojās roku/pēdu ādu un nepatiks vairs draugam. Tpc vien draudzenei nekad neļautu dsrīt prastu, fizisku darbu.
Nē, nopietni. Ir tik patīkami sadoties rociņās, ja meitenei tās maigas. Pat pēdas glāstīt ir kaifs. Protams, ja āda raupja vai nostrādāta, tad tā......Eksperte @ 05.10.2020 21:03
Ej troļļo citur.
Nedomāju, ka zini kādas man dzīvē ir vai nav bijušas situācijas. Tāpēc arī tik pārliecinoši rakstu. Protams, Covid ļoti ietekmēja un ietekmēs. Iespēju ir vienmēr. Tikai lielākā daļa viņas neredz vai negrib redzēt.
Neticu, ka lielveikalos vai lauksaimniecībā nav darbu. Tikai patiesa sliņķe to nevar atrast. Pie tam tur ir labs transporta tīkls.Mazaa_saulite @ 05.10.2020 21:23
Protams, ka nezinu, bet nevajag tik pārliecinoši rakstit , ja nezini kāda īsti konkrētā situācija ir autorei un protams iespējas ir vienmēr, bet ja gribi saglabāt dzīvesvietu un attiecības tad iespējas samazinās.
Atšķirība arī kur autore dzīvo...ja lielā pilsētā ir ok, tomēr lielāka iespējamība , ka darbs atradīsies , bet ja mazā ciematiņā kur apkārt nekā prātīga nav nu tad ir kā ir..
Kā jau minēju ir situācijas kad vislielākā vēlēšanas ir atrast darbu, jebkādu, bet vienkārši nevari..
Neticu, ka lielveikalos vai lauksaimniecībā nav darbu. Tikai patiesa sliņķe to nevar atrast. Pie tam tur ir labs transporta tīkls.
Pat pie lopiem neņem? Tur neviens negrib strādāt. Gan jau autore cer uz papīru darbu ērtās, siltās telpās.Mazaa_saulite @ 05.10.2020 21:48
Tur tā lieta, ka piemēram tur kur es esmu pat lielveikalos neņēma darbā ārzemniekus. Drīzāk jau jācer uz fabrikām, ņemot vērā ka autore ir ārzemēs nevis Latvijā.
Mazaa_saulite @ 05.10.2020 21:23
Protams, ka nezinu, bet nevajag tik pārliecinoši rakstit , ja nezini kāda īsti konkrētā situācija ir autorei un protams iespējas ir vienmēr, bet ja gribi saglabāt dzīvesvietu un attiecības tad iespējas samazinās.
Atšķirība arī kur autore dzīvo...ja lielā pilsētā ir ok, tomēr lielāka iespējamība , ka darbs atradīsies , bet ja mazā ciematiņā kur apkārt nekā prātīga nav nu tad ir kā ir..
Kā jau minēju ir situācijas kad vislielākā vēlēšanas ir atrast darbu, jebkādu, bet vienkārši nevari..
Baigā attieksme. Ļauj man jautāt ko rupju... cik gados nopelnīji savu pirmo miljonu, cīnītāja?Eksperte @ 05.10.2020 22:41
Dzīvē mainās lietas tikkai tad, kad pats vēlies tās mainīt un tu viņas ņem un maini. Mūžīgi var čīkstēt par veģitatīvo distoniju, par to, ka darba nav un ka vispār visa pasaule tevi apstādina. Taču tikai tad, kad paņem situāciju savās rokās un pārstāj būt vājš, viss mainas. Jo neviens, NEVIENS, tavā vietā to NEKAD nedarīs.