Tev ir viss ko vien var vēlāties, šeit atkal ir tas teikums, ka vēlētos būt Tavā vietā.
Vispār jau visi cilvēki ir skaisti un daudzas sievietes tērē daudz laika, lai to iegūtu.
Es esmu skaists, bet ja es sevi nolaižu, tad izskatos kā briesmonis, pietiek jau tik ar nenodzītu bārdu.
Es esmu bijis mežā viens pavadījis dienas, metis cilpas ap kokiem, licies, ka mana dzīve ir izpostīta, mani daudzi neiredzēja, bija arī, kas ko sliktu pasaka, ļoti sāpīgu, pretīgu, bet arī pats dēļ mentālās veselības vainīgs, kopš iemācījos saņemties, doties tur un ar tiem no kuriem bail, ka ko pateiks, palika daudz labāk, jo beigās izrādās tāpat ir vienalga un vienmēr ir iespēja laboties vai sākt no jauna.
Man vēl nav otras pusītes, kaut meitenes man raksta ļoti daudz, bet vispirms vēlos sakārtot garīgo veselību.
Ja Tev jau ir otra pusīte, tas ir ļoooti liels plus mentālās veselības uzlabošanai, mums cilvēkiem labsajūtai nemaz tik daudz nevajag, mīlošus dažus cilvēkus apkārt un viss.
Es domāju, ka varu teikt, ja es pat spēju tikt ārā, kaut gan ceļš vēl ejams no depresijas, trauksmes, tad to var arī visi citi.