Bolderaja nekad nav bijusi problema tiesi sunu zina, ja vienigais Daugavgrīva, kur ari ir darzu kooperativi. Problema bija DK Rūķīši, preti Voleriem, kur bija darzini bomžu, dzērāju lokācijas vieta, kur Origo vnk atpūtās salīdzinājumā ar to, kas bija tur, tur pat ar dzipu nebija iespejams normali piebraukt. Tur arī bija viens suņu bars, kuru, protams, uzreiz nesanaca noķert, bet beigās noķēra. Vēl bija viens suns, kas plēsa kaimiņiem vistas un trušus aiz atkritumu poligona, ari tads darzinu tipa, kur tagad sablieztas majas, pa ceļam uz Bolderaju, bet tas bija saimmieka suns, kurs, kad redzeja, ka keraju vai policijas masina brauc, vnk ielida seta atpakal 😂 bet biezak kodumi bija Imanta un tie bija saimnieku suni. Tas, ka suns var nodarit lielaku kaitejumu, tas neizsledz problemu ar kakjiem ari.
Neatkarigi, kas pardzivnieku, saimniekam janes atbildiba. Tur, kur es dzivoju, ja kadam mans suns iekodis, tiks iemidzinats un ja es nevaksu sudus, tad policija var lemt, ka nespeju rupeties par suni, iznemt un iemidzinat. Ko es gribu teikt, dzivnieks ir ekstra, atbildiba, papildus izdevumi. Tikai mums tos var vairot, dabut pa labi un pa kreisi.