Rakstu šeit, jo īsti nezinu, kam lūgt padomu.
Stāsts ir sekojošs, daudzus gadus biju kopā ar cilvēku attiecībās, un visu šo gadu laikā man izveidojās ļoti tuvas attiecības arī ar viņa draugiem, ar kuriem kopā svinējām visus svētkus, ceļojām, viens pie otra ciemojāmies, man likās, ka esmu ieguvusi apbrīnojami foršus cilvēkus savā dzīvē. Tā nu sanāca, ka pēdējā gada laikā mūsu divu attiecības sašķobījās, un pēc ilgām pārdomām visam pieliku punktu es.
Tā kā jutos vainīga šo attiecību izjukšanā, uzrakstīju vairākiem tuviem mūsu kopējiem draugiem no viņa puses, ka man ir ļoti žēl par notikušo un vēlos saglabāt draudzīgas attiecības. Pagāja kāds laiks, un nejauši ieraudzīju, ka daži no viņa draugiem mani ir izdzēsuši no FB, neseko IG, kā arī neviens vairs nesveic svētkos.. Palika skumji, jo man likās, ka starp mani un viņa draugiem vienmēr ir bijusi forša saikne. Un nu... tagad izrādās, ka tā ir bijusi tikai ilūzija.
Zinu, ka uz ielas un pasākumos bieži nāksies viņus satikt, vai sveicināt? Nezinu, kādus komentārus gaidīt, laikam vnk ceru uz kādu padomu, kā sevi nešaustīt katru dienu par tiem cilvēkiem, kurus neatgūšu, bet, kuri joprojām ir manā sirdī.
Vai jums ir bijusi līdzīga situācija?