vizāžistiem daudziem nav darba... zinu, jo kadreiz draudzejos ar šīs profesijas meiteni. Bet frizieriem ātri sākas problēmas ar rokām. Vecumā būsi invalīde. Pie tam - kā jutīsies darot tik prastas profesijas?
Kad mana māsa gribēja būt friziere, vecamamma negribēja, lai viņa iet to mācīties, jo daudzas paziņas (nu, jau pensijā) bija sabeigušas pirkstu locītavas. Un vecumā sapēja, kā arī priekšmeti krita āra no rokām. Parastas frizieres, kas PSRS laikā strādāja.Mazaa_saulite @ 04.09.2020 15:46
Nu tad Tava draudzene nemācēja kārtīgi izsisties un iespējams nebija nemaz tik talantīga savā jomā.
Un, lūdzu, pastāsti kādā veidā frizieriem sākas problēmas ar rokām?
Tik zinošs esi visās jomās, ka ārprāts.
parunasimparlaiku @ 04.09.2020 15:49Kad mana māsa gribēja būt friziere, vecamamma negribēja, lai viņa iet to mācīties, jo daudzas paziņas (nu, jau pensijā) bija sabeigušas pirkstu locītavas. Un vecumā sapēja, kā arī priekšmeti krita āra no rokām. Parastas frizieres, kas PSRS laikā strādāja.
parunasimparlaiku @ 04.09.2020 15:19vizāžistiem daudziem nav darba... zinu, jo kadreiz draudzejos ar šīs profesijas meiteni. Bet frizieriem ātri sākas problēmas ar rokām. Vecumā būsi invalīde. Pie tam - kā jutīsies darot tik prastas profesijas?
parunasimparlaiku @ 04.09.2020 15:19vizāžistiem daudziem nav darba... zinu, jo kadreiz draudzejos ar šīs profesijas meiteni. Bet frizieriem ātri sākas problēmas ar rokām. Vecumā būsi invalīde. Pie tam - kā jutīsies darot tik prastas profesijas?
Katz @ 07.09.2020 21:06Katram ir savs aicinājums un darba stūrītis, kas paredzēts. Vienam tā būs veikala kase, citam friziera vai vizāžista profesija. Lieki strīdēties un provocēt pārējos šajā jautājumā ;)
Mardzhii @ 07.09.2020 21:57
Nevienu neprovocēju, pastāvu par savu viedokli ☺️
Tas bija joks. Žēl, ka nesaprati.......Katz @ 08.09.2020 08:12
To attiecináju parunasimparlaiku, kurš saka, ka meitenēm vajagot veikalā sēdēt.
parunasimparlaiku @ 08.09.2020 11:05Tas bija joks. Žēl, ka nesaprati.......
Tas nav humors, tā ir provokācija. Man jautri, kad dumās meitenes psiho.Katz @ 08.09.2020 11:44
Aha, tāpat kā pārējie garlaicīgie teksti, kas no tevis ir jālasa. Nu nav paveicies tev ar humoru.