Vajag padomu, liekas pārspīlēju un par velti uztraucos.

Reitings 163
Reģ: 04.05.2017
Situācija tāda, ka tiekos ar puisi, kādas 3 nedēlas, ir bijusi 4 randini un komunikācija katru dienu. Puisis ir jauks, no labas gimenes, ar labam manierem, ir ambīcijas un ir strādīgs, ir mērki dzīvē uz ko tiecas, vērtības mums sakrīt attiecībā uz godīgumu, cienu utt, tāds puisis, kas ir lojāls un godīgs.
Viss bija labi līdz aizvakardienai, biju pie vina mājās, tiku iepazistinata ar vina tēvu ari, un pārgulējām, bija labi, tikai dazas detalas man neapmierinaja no vina attieksmes puses, par ko nakamajā diena uzrakstiju messenger. Vins atvainojās un solija piestradāt pie tām lietām.
Tagad vins man pateica, ka kaut kas ir ne tā ar messenger telefonā un nevar īsti vairs ne rakstīt, ne atbildēt uz zinām. Es nezinu, liekas loti dīvaini, bet neliekas, ka vins man melotu ari, nu neko, es uzrakstīju, ka saprotu un paldies, ka man pateica, iedevu ari savu nr, lai var sazināties ar mani kā citādi. Tas bija sorit 7 no rita, tagad visa diena pagājusi un 0 komunikācijas. Nezinu, es jau biju pieradusi ar vinu runāt katru dienu, vins man veltija daudz uzmanibas ari, atbildēja atri utt, un tagad pilnigi nekas. Tad man ir jānomierinās un jāgaida līdz vins salabos to problēmu ar messenger un atkal man uzrakstīs??! Es tikai nekad par tādu lietu nebiju dzirdējusi, ka tā notiek un man tā nekad nav notices🤔 melo? Atmest ar roku? Nesaprotu, ko datīt, bet stresot nav labi sitādu stulbību dēl, lai vai kas tur bûtu.
Pieminēsu, ka runājām jau par to, ka gribam būt kopā un tā un es vinam apsoliju lojalitāti un vins man ari.
03.09.2020 20:40 |

Reitings 775
Reģ: 30.09.2019
Man ar savu tagadējo vīrieti vajadzeja laiku līdz mēs pielāgojāmies un sapratām kas un kā ir labāk, jo tomēr ar katru ir savādāk. Tu pierodi pie viena, kad attiecības izjūk un sākas jaunas Tev jāpierod pie otra kurš būs pavisam savādāks un kuram būs citādākas prasības.
Iespējams skrēji laikam pa priekšu.
03.09.2020 21:49 |

Reitings 163
AliseK @ 03.09.2020 21:48
Kautkas man jūsu attiecībās nešķiet ok. It kā jau plānojat nākotni, bet vēl pat ar telefona nr. neesiet apmainījušies, visa saziņa tikai messanger.
Gan jau ja pārvarēs, ka iedragāji viņa pašvērtējumu dos ziņu. Ja nē, tad tāpat vai Tev vajag puisi, ar kuru par seksu nevari runāt, jo viņš apvainojais?

Ja, saprotu, es pavisam aizmirsu pajautāt telefona nr. Daudz kas dzive cits vel bez vina notiek un vinam ari darbs daudz laika aiznem.
Un ja es parsāvu pār strīpu gan jau un sāpināju, saprotu, bet nu jau vairs neko tur padarit nevaru, bus man mācība izteikties mierīgāk.
03.09.2020 21:53 |

Reitings 163
Mazaa_saulite @ 03.09.2020 21:49
Man ar savu tagadējo vīrieti vajadzeja laiku līdz mēs pielāgojāmies un sapratām kas un kā ir labāk, jo tomēr ar katru ir savādāk. Tu pierodi pie viena, kad attiecības izjūk un sākas jaunas Tev jāpierod pie otra kurš būs pavisam savādāks un kuram būs citādākas prasības.
Iespējams skrēji laikam pa priekšu.

Ja, saprotu tiesām, tas prasa laiku un praksi, lai abiem butu labi.
03.09.2020 21:54 |

Reitings 538
Reģ: 16.12.2019
Thegirl @ 03.09.2020 21:32

Man prasija oralo, bet pats man to nesniedza, tad pats beidza, bet nepainteresajas vai es ari beidzu, nu tada stulba situācija.

Baigais egoists gultā :( kā var negribēt vāverīti palaizīt?
03.09.2020 21:59 |

Reitings 595
Reģ: 01.12.2015
Baigais egoists gultā kā var negribēt vāverīti palaizīt?

Nu, manējais man arī neko nelaiza. Bet lai es sniedzu viņam orālo, to gan man prasa, ka vēlas. Bet es atsaku. Jo man tas nav pieņemami.
Kā arī viņš saka, ka neviens viņa draugs nav tik zemu kritis, lai laizītu meitenei to vietiņu.
03.09.2020 22:03 |

Reitings 331
Reģ: 15.11.2019
Amii @ 03.09.2020 22:03

Nu, manējais man arī neko nelaiza. Bet lai es sniedzu viņam orālo, to gan man prasa, ka vēlas. Bet es atsaku. Jo man tas nav pieņemami.
Kā arī viņš saka, ka neviens viņa draugs nav tik zemu kritis, lai laizītu meitenei to vietiņu.

Pārbaudi tos draugus vai patiesību stāsta! 😂😂😂
03.09.2020 22:16 |

Patīk
Reitings 5041
Reģ: 17.04.2020
Amii @ 03.09.2020 22:03

nekad vins Tevi nebildinas 😂
03.09.2020 22:19 |

Reitings 1844
Reģ: 02.03.2020

Kiki, Bjork
03.09.2020 22:22 |

Reitings 15
Reģ: 02.05.2020

Kā tad
03.09.2020 22:40 |

Reitings 163
.Tas viens,otrs Tu izklausies pēc mazas meitenes...pasaki,ka gultā nekam neder,pēc tam atvainojies,ka asi reaģēji...šitas notīsies un nākamie arī,ja turpināsi tādā garā... man neērti paliek lasot,iedomājos kā ir vīrietim...

Kāda var paskaidrot? Ja es tiesam varbut kko neasprotu, es tikai vel mācos kā lietas strādā🙈 un man bernībā nebija nekada laba piemera, un nakamajas attiecibas tagad ari nekas nav labs sanācis. Nu tiesam nezinu kaut ko tad, kā pareizi jārīkojas🤔 kā lai to uzzina?
03.09.2020 22:47 |

Reitings 163
Nu vienalga tad man, lai iet uz visam cetrām, man nekas slikts nenotiks, ja par to messenger problēmu melo un censās atsūt mani neko nesakot, tad lai jau, tādu cilvēku man nevajag, solīja jau nemalot man ari, tad ja to tagad data, tad tas jau ir viss. Ja ne un pēc pāris dienām uzradīsies atpakal, redzēsu, bet es uz to negaidīsu un necerēsu,
rūpēsos un domāsu pati par sevi pirmām kārtām. Nja kkas te nav jau labi pasā sākumā, sabojāju visu pati varbūt arī, bet nu nekas, vēl viena mācība man būs.
03.09.2020 22:52 |

Reitings 181
Reģ: 14.05.2020
Cik lasīts, tad protams, ka pieslīpējas ar laiku, BET attiecības ar turpinājumu sanākušas tad, kad pirmā reizē puisis tieši vairāk domā par meiteni un aizmirst par sevi. Vai iespējams viņš gribēja tikai gultas draudzeni, ja jau piekriti tik ātri, bet nekas nesanāca, jo pateici, ka viņš uzvedās kā stulbenis. :D Daudz variantu. Un messenger var neiet kur? Telefonā? Tad lai uzraksta no datora vai sms nosūta, ja ir tik lojāls, ieķēries un nevar bez tevis. Sliktākajā gadījumā jau aizbraukt līdz tevīm.
03.09.2020 23:35 |

Reitings 181
Reģ: 14.05.2020
Vai arī nekad nav bijis tā, ka meitene izsaka to, kas nebija labi, un puisim šoks, ka nebija viss tik excellent, kā iedomājas. :D
03.09.2020 23:36 |

Reitings 603
Reģ: 24.10.2013
Akd! 😂Tāda drāma pašā attiecību sākumā dēļ to, ka neko ne atraksta. Tā tiešām ir šausmīga problema😂Es regulāri neatbildu, bet nejau tāpēc ka mazsvarīgs cilvēks, bet gan vienmēr nodomāju - vēlāk, bet vēlāk jau esmu aizmirsusi,jo diena pietiekami aizņemta.
03.09.2020 23:39 |

Reitings 1445
Reģ: 26.09.2017
Mīļā, tev nešķiet, ka esi drama queen?
Tu , šķiet, biji par daudz sacerējusies. Reti kuras attiecības izdodas uzreiz pārguļot. Visticamāk nepiesaistiji ar savu personību.
Take a chill pill un dzīvo tālāk. Nevis pozicionējot sevi kā pašpārliecinātu cilcēku šajā forumā, bet realitātē. Negaidot NEKO ne no viena. Āmen.
Lai tev viss forši. 👍
03.09.2020 23:43 |

Reitings 163
Maxxxiii @ 03.09.2020 23:39
Akd! ?Tāda drāma pašā attiecību sākumā dēļ to, ka neko ne atraksta. Tā tiešām ir šausmīga problema?Es regulāri neatbildu, bet nejau tāpēc ka mazsvarīgs cilvēks, bet gan vienmēr nodomāju - vēlāk, bet vēlāk jau esmu aizmirsusi,jo diena pietiekami aizņemta.

Ne, ta nav problema, man nevajag sarakstities 24/7 ir man savas lietas, ko darit un vinam ari. Bet ja, ja neatbild kādas 6h+ vai visu dienu piemēram, vai tagad ja pazudis uz vairākām dienām, un zinu, ka beidz darbu un visu laiku bija labrīt un labunakti, bet tagad viss, vairāk nekas no tā, klusums pilnīgs. Un no telefona esot tā problēma, es neesmu tāda, kas uzbāzas, ja mani nesatrauc un jūtos drosi un uzticos cilvēkam.
Doma ir par to, ka bija ierasta komunikācija, ka pieradums jau un tagad pēksni tas viss izmainījās, kas liecina par to, ka kaut kas nogājis greizi, ja tiesām nav tur tā problēma vinam, bet tikai izvairās no manis.
Es ieprieks esmu sādā veidā arī pamesta, tikkos ar puisi 3 mēnesus tad un tad pēksni sāka rakstīt mazāk, intuīcija teica, ka kaut kas mainījies un jā, uzprasīju vai grib pamest un ja, gribēja, tikai par glēvu bija man to pateikt, pati uzminēju.
03.09.2020 23:50 |

Reitings 775
Reģ: 30.09.2019
Nu zini, ja viņa viņam tiešām būtu iekritusi sirdi un iepatikusies tik ļoti kā viņš apgalvoja, tad nu laiku uzrakstīt vienu sms vajadzētu atrast.
03.09.2020 23:54 |

Reitings 163
Mīļā, tev nešķiet, ka esi drama queen?
Tu , šķiet, biji par daudz sacerējusies. Reti kuras attiecības izdodas uzreiz pārguļot. Visticamāk nepiesaistiji ar savu personību.
Take a chill pill un dzīvo tālāk. Nevis pozicionējot sevi kā pašpārliecinātu cilcēku šajā forumā, bet realitātē. Negaidot NEKO ne no viena. Āmen.
Lai tev viss forši. 👍

Ja, labi tā varētu būt, bet tad cik ilgi ir jāgaida līdz var pārgulēt, nevajadzēja jā vēl, bet to es izdarīju tāpēc, ka solīja jau, ka piesaista mana personība arī un man likās, ka saka taisnību, nja gan jau vajag dot laiku, lai sevi pierāda ar darbiem ne tikai vārdiem, bet likās ka esam vienojusies par to ka gribam būt kopā abi divi un vins daudz ko teica tādu, kas lika man domāt, ka tiesam vins redz nākotni ar mani. Nja sasteigti un ātri viss, bet es noticēju.
03.09.2020 23:59 |

Reitings 603
Reģ: 24.10.2013
Sekss taču nav kaa garantija, ka grib būt kopā! Piemēram manas māsīcas regulāri (!!!) pamet tikai dēļ pārāk lielā spiediena. Viņa mūždien terorizē ar SMS, ja neatbild, tad drāma gatava. Cilvēks strādā, bet viņa drukā ntaas SMS par to, ka zināja ka viņš ir krāpnieks tāpat kaa citi, lai veicās utt..
Un vienmēr taa filozofesana a ja nu viņš to un šito. Un viņai jau ir 30+,bet dara taa vēljoprojam.
04.09.2020 02:38 |

Reitings 163
Yeah... I am a drama queen, sitadu dramu par neko sacēlu, atvainojos visiem, bet vismaz vakara izklaide bija. Pasai smiekli nāk tagad, izkatās, ka teica taisnību, nepazuda pavisam. I got a message now saying good night and that
that it's working a little bit now, not all the time.
Es laikam sastresojos un pārspīlēju tāpēc, ka sagaidu tikai sliktāko no cilvēkiem🤔 un tikai mācos tagad veidot draudzibas ari un pielaist cilvēkus sev klāt un uzticēties, tas pateicoties gimenei, kas iemācīja, ka var būt tā, ka visi pametīs, kad man tiesām vajadzēs palīdzību. Vienīgais cilvēks no Jimenez ar ko uzturu kontaktu ir māsa, kas ari ir te, bet ir skaidrs, ka vina mani izmanto tikai, lai es pieskatu vinas meitas, es vinas abas loti mīlu, bet ir liels spiediens no māsas vinas biezi pieskatit un tad vinai palidzet tīrīt māju utt, un tad atkal es kaut ko ne tā māsai esmu izdarijusi un ir pārmetumi man, mums bija strīds par to, ka vinai liekas, ka es bērnus pieskatīt nevēlos, jo vienmēr pajautāju, kad vina büs atpakal, piemēram, vai izies uz 2 vai 3 h vai ilgāk, bet vina to uztvera ta, ka es lieku vinai stresot, tāpēc tagad es tur aizeju un nemaz neprasu kur vina ies un uz cik ilgu laiku, vienīgais ko māsa respektē Ir tas, kad man jāiet uz darbu, citādi nekāda interesēsanās par manu laiku nav, ja ir brīvdiena piemēram, man liekas, ka vina uzspiez man reizēm pieskatīt meitenes kā pienākumu, pat ja es īsti to tajā brīdī nevēlos. Neviena cita, kas pieskata nav, un es ari velos masai palīdzēt cik vien varu, tikai man ir sava dzive ari🤔 un lietas, ko gribu darit.
04.09.2020 07:46 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (1)