Sveiki, vai kāds zin patiešām, cik ātri atnāk naudas sūtījums no Luminor uz Swedbank? Man ir, kas saka, ka 2 stundu laikā, tad es pats no savas pieredzes cik agrāk atceros, parasti starp Latvijas kontiem bija nākamajā darbadienā tik. Tagad jau ir visādi uzlabojumi un ātrāki maksājumi. Varbūt kāds zin? Paldies.
man šķiet,ka visas bankas izsūta naudu ik pa 2h, tu vari piezvanīt uz luminor un pajautāt, viņi tev pateiks, cik man no luminor uz swedu ir skaitīts, visu saņemu tajā pašā dienā, pat, kad piektdienā ap 17.00 ieskaitija, pēc 2h bija man kontā:)
Man ir gan Luminor, gan Swedbanka Luminor izskaita naudu 2x dienā uj arī saņem 2x dienā plkst. 12.00 un 16.00 Bieži pārskaitu, tāpēc vienmēr rēķinos ar tiem laikiem.
Man ir gan Luminor, gan Swedbanka Luminor izskaita naudu 2x dienā uj arī saņem 2x dienā plkst. 12.00 un 16.00 Bieži pārskaitu, tāpēc vienmēr rēķinos ar tiem laikiem.
kad es pirms kāda pus gada zvanīju luminor, viņi man teica,ka ir pēc 2h izsūta naudas, interesanti
Uzvanīju uz Luminor, gan tāda interesanta konsultante gadījās. Teicu, ka esmu izsūtījis 15:40, viņa teica, līdz 16:00 apstiprina visus maksājumus, tad vajadzētu būt šodien ap kādiem sešiem, septiņiem, ja nē, tad rītdien.