Pirmkārt, kā jau te teica - ja viņš patiešām gribētu būt ar tevi kopā, tad nekas netraucētu tam, lai tas notiktu. Padomā pati! Viņš saka, ka nevar tā uzreiz pateikt savai draudzenei, ka vēlas šķirties, taču ir ar mieru to pašu draudzeni sāpināt, viņai aiz muguras tiekoties ar tevi. Un pie reizes sāpināt arī tevi, iedalot tev mīļākās lomu, tajā pašā laikā vēl esot attiecībās ar citu meiteni. Piedod, bet viņš galīgi neizklausās pēc forša čaļa. Tieši pretēji. Normāls čalis, kurš patiešām gribētu būt kopā ar meiteni, kura viņam ir svarīga, apsēstos un aci pret aci izrunātos ar esošo draudzeni, izbeigtu esošās attiecības un tikai pēc tam uzsāktu jaunas, nevis čakarētu gan esošo draudzeni, gan tevi.
Otrkārt, man vispār izklausās, ka uz doto brīdi tev nav vajadzīgas attiecības. Tu esi attiecībās, taču vēl mīli bijušo, kas liek domāt, ka esošajās attiecībās tomēr neesi līdz galam laimīga, jo, ja būtu, tad nerastos vēlme atgriezties pie bijušā. Savukārt bijušais tev pagaidām tikai čakarē prātu, nevis sola, ka patiešām būsiet kopā. Es nezinu cik tev gadu, taču izklausies vēl jauna. Tāpēc es vispār ieteiktu kādu laiku pabūt vienai, bez jebkādiem čaļiem. Mācīties, pilnveidot un attīstīt sevi, varbūt pievērsties kādam jaunam hobijam, varbūt pievērsties kādam jauniešu projektam, aizbraukt, apskatīt pasauli. Čaļi vēl nāks un ies, tici man. Izbaudi to, kas tev dots - jaunību. Laiku. Iespējas. Un koncentrējies uz sevi. Lai izdodas!