Esmu apjukusi

Reitings 23
Reģ: 16.06.2018
Sveiki! Esmu apjukusi, vēlos lūgt padomus vai vismaz viedokli par šo...
Pirms diezgan ilga laika izšķīros ar bijušo draugu, šobrīd esmu attiecībās ar citu cilvēku, šķiet ka esmu laimīga ar viņu kopā, bet visu laiku nomāc domas par to ka tomēr mīlu vēl joprojām bijušo. Bijušais vēlas mani atpakaļ, kaut gan pašam ir attiecības ar meiteni kuru īsti nevēlas... Es jūtos laimīga taču domas par bijušo katru dienu liek arvien vairāk pārdzīvot par to ka izšķīrāmies... Nevaru viņu aizmirst. Esmu apjukusi savās domās un jūtās. Nevaru atrast risinājumu savai laimei. Vai tomēr vajadzētu dot vewl vienu iespēju bijušajam un apzināties to ka iespējams varu kādu laiku būt apmēram kā mīļākā, vai tomēr palikt kopā ar puisi kur ir tagad un izmest no dzīves bijušo. Bijušais saka ka esmu nozaguši viņa sirdi un uzskata mani par vainīgu jo pašlaik esmu attiecībās, un draugos ar mani ari nevēlas palikt, bet aizmirst mani arjj nevēlas...
😰
01.09.2020 00:05 |

Reitings 327
Reģ: 21.03.2020
Varbūt mans viedoklis nesakritīs ar citu viedokļiem, bet tu saki, ka nevari "atkratīties" no bijušā un viņš visu laiku tev raksta, bet kur problēma ir viņu visur nobloķēt? Kā tad citādāk viņš jaucās jūsu attiecībās ja ne rakstot? Tu jau pati atļauj jaukties viņam starp jums un tāpēc tev tās domas arī tādas šaubīgas ir..ka nezini pati ko vēlies..
01.09.2020 23:08 |

Reitings 327
Reģ: 21.03.2020
Beztam, tas ka tavs bijušais nespēj izšķirties no tagadējās uzreiz un viņam vajagot "viņu sagatavot" jau vien liecina, ka kaut kas tur nav. Personīgi es neietu atpakaļ pie bijušā un nogrieztu ar nazi visas iespējamās kontaktēšanās iespējas. Jā, sāpe sirsniņā, ka viss varēja citādāk izvērsties protams var būt kādu laiku, bet mēs visi mācāmies ar to sadzīvot..
01.09.2020 23:11 |

Reitings 775
Reģ: 30.09.2019
Tieši tā. Starp citu Tu viņu jau sen varēji nobloķēt un tas brīdis kad viņš nevar izšķirties no savas tagadējās nozīme to , ka Tu neesi viņam pietiekami svarīga un tas arī viss. Viņam vajag ko papildus. Neiekrīti lamatās.
01.09.2020 23:14 |

Reitings 211
Reģ: 27.06.2020
Pirmkārt, kā jau te teica - ja viņš patiešām gribētu būt ar tevi kopā, tad nekas netraucētu tam, lai tas notiktu. Padomā pati! Viņš saka, ka nevar tā uzreiz pateikt savai draudzenei, ka vēlas šķirties, taču ir ar mieru to pašu draudzeni sāpināt, viņai aiz muguras tiekoties ar tevi. Un pie reizes sāpināt arī tevi, iedalot tev mīļākās lomu, tajā pašā laikā vēl esot attiecībās ar citu meiteni. Piedod, bet viņš galīgi neizklausās pēc forša čaļa. Tieši pretēji. Normāls čalis, kurš patiešām gribētu būt kopā ar meiteni, kura viņam ir svarīga, apsēstos un aci pret aci izrunātos ar esošo draudzeni, izbeigtu esošās attiecības un tikai pēc tam uzsāktu jaunas, nevis čakarētu gan esošo draudzeni, gan tevi.
Otrkārt, man vispār izklausās, ka uz doto brīdi tev nav vajadzīgas attiecības. Tu esi attiecībās, taču vēl mīli bijušo, kas liek domāt, ka esošajās attiecībās tomēr neesi līdz galam laimīga, jo, ja būtu, tad nerastos vēlme atgriezties pie bijušā. Savukārt bijušais tev pagaidām tikai čakarē prātu, nevis sola, ka patiešām būsiet kopā. Es nezinu cik tev gadu, taču izklausies vēl jauna. Tāpēc es vispār ieteiktu kādu laiku pabūt vienai, bez jebkādiem čaļiem. Mācīties, pilnveidot un attīstīt sevi, varbūt pievērsties kādam jaunam hobijam, varbūt pievērsties kādam jauniešu projektam, aizbraukt, apskatīt pasauli. Čaļi vēl nāks un ies, tici man. Izbaudi to, kas tev dots - jaunību. Laiku. Iespējas. Un koncentrējies uz sevi. Lai izdodas!
01.09.2020 23:52 |

Reitings 775
Reģ: 30.09.2019
Otrkārt, man vispār izklausās, ka uz doto brīdi tev nav vajadzīgas attiecības. Tu esi attiecībās, taču vēl mīli bijušo, kas liek domāt, ka esošajās attiecībās tomēr neesi līdz galam laimīga, jo, ja būtu, tad nerastos vēlme atgriezties pie bijušā. Savukārt bijušais tev pagaidām tikai čakarē prātu, nevis sola, ka patiešām būsiet kopā. Es nezinu cik tev gadu, taču izklausies vēl jauna. Tāpēc es vispār ieteiktu kādu laiku pabūt vienai, bez jebkādiem čaļiem. Mācīties, pilnveidot un attīstīt sevi, varbūt pievērsties kādam jaunam hobijam, varbūt pievērsties kādam jauniešu projektam, aizbraukt, apskatīt pasauli. Čaļi vēl nāks un ies, tici man. Izbaudi to, kas tev dots - jaunību. Laiku. Iespējas. Un koncentrējies uz sevi. Lai izdodas!

+++
Varbūt Tev pašai vēl vajadzīgs laiks but vienai.
01.09.2020 23:59 |

Reitings 1844
Reģ: 02.03.2020
Hawk @ 01.09.2020 11:34
Domāju, ka Tev ir vērts atcerēties un pārdomāt, kāpēc vispār izšķīries ar bijušo draugu.
Un kas tās par šausmām ko Tu tur raksti, ka varētu pagaidām būt apmēram kā mīļākā savam bijušajam, ak Dievs :D Nevajag darīt tādas stulbības

Cilvēki ir egoisti. Domā tikai par sevi.
02.09.2020 10:31 |

Reitings 1844
Reģ: 02.03.2020
Esi iekritusi puiša slazdā, ko viņš arī labi izmanto savā labā. Neesi muļķe. Un iesaku padomāt divreiz pirms, ko dari ar viņu. Jo tālāk jo trakāk :)
02.09.2020 10:39 |

Reitings 762
Reģ: 13.12.2017
Esmu atgriezusies pie diviem bijušajiem, nekas labs no tā neiznāca. Pirmos mēnešus jā, pēc tam viss “vecais” izlīda ārā. Biju jauna un tagad šādu kļūdu nepieļautu. Tāpēc vismaz mācies no citu kļūdām.
Nu saiesies ar viņu, pirmo laiku viss būs ok un pēc tam viņam uzradīsies cita vai arī sāks rakstīt tai bijušajai. Čalis babņiks.
Tāpēc nē, sūti viņu dirs*t, lai vismaz viņa ego pabojājas par to, ka ir kāda, kas viņu negrib.
02.09.2020 10:50 |

Reitings 762
Reģ: 13.12.2017
Vēl pieminēšu, ka es viņus pati pametu visas reizes, pirmajā reizē domāju, ka nokļūdījos, bet tad sapratu, ka nē. Man laikam nav grūti izšķirties, zinu ja arī tagad man kārtīgi uzkāptu uz nerva es to izdarītu, pat ja mums ir kopīgs bērns. Iemeslam, protams, būtu jābūt nopietnam.
Tāpēc nav ko auklēties, likt bēdīgos smaidiņus, nav viņš maziņš bebis, kas bez Tevis dzīvot nevarēs. Ātri vien aizmirsīs.
02.09.2020 10:58 |

Reitings 1445
Reģ: 26.09.2017
Nekad neej atpakaļ pie bijušā. NEKAD! Tas vispār neko labu sev līdzi neiznes.
02.09.2020 23:38 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits