Dream woman @ 27.08.2020 13:56Update ir tāds, ka es pieklājīgi pateicu, ka cerēju, ka vismaz tiksimies ārpus viņa mājas un ka es neuztveru nopietni tās dzeršanas pie viņa, ka reiz sekoja teksts ka man nav garastāvoklis, vins nejūt saikni un viss jābeidz, lai gan pirms divām dienām teica, ka kā patiku un grib vēl tikties un tagad ka saprata ka nebūs nekada seksa viss, nekas vairs nav vajadzīgs..
Dream woman @ 27.08.2020 13:56Update ir tāds, ka es pieklājīgi pateicu, ka cerēju, ka vismaz tiksimies ārpus viņa mājas un ka es neuztveru nopietni tās dzeršanas pie viņa, ka reiz sekoja teksts ka man nav garastāvoklis, vins nejūt saikni un viss jābeidz, lai gan pirms divām dienām teica, ka kā patiku un grib vēl tikties un tagad ka saprata ka nebūs nekada seksa viss, nekas vairs nav vajadzīgs..
aphoria @ 28.08.2020 22:25
Pēc tāda teksta visi normāli vīrieši tevi atšūtu. Paliktu tikai dibenlaizītāji/fuckboyi bez pašcieņas. Vecis vienkārši parādīju mugurkaulu.
Ne tādā formatā kā viņa pasniedza.Maxxxiii @ 28.08.2020 22:49
Kopš kura laika vīrietis ar mugurkaulu skaitās tāds, kurš aicina pie sevis dzert?
Normāls vīrietis novērtētu, ka meitene nav gatava uzreiz skriet uz mājām ieraut.
aphoria @ 28.08.2020 23:00Ne tādā formatā kā viņa pasniedza.
Viņa rakstīja, ka bijusi "cerējusi" uz kaut ko citu tādā veidā liekot vīrietim noprast, ka viņa ir vīlusies. Vīrietis neuzskata, ka viņš būtu kaut ko ne tā izdarījis un secina, ka viņš tai sievietei tā īsti nemaz nepatīk, jo ja patiktu tad tas nebūtu šķērslis.Maxxxiii @ 28.08.2020 23:02
Neko tādu viņas tekstā nemanīju.