Bakalaurs ir kā pirmais solis uz augstiem sasniegumiem. Jo bez tā retais tiek pie elitāriem amatiem. Bet tas ir sasniegums tikai tad, ja uz ti skatās kā daļu no ceļa, nevis gala punktu.Kiskismau @ 19.08.2020 06:50Tavs rakstītais man lika aizdomāties un būšu ciniska. Tās lietas ko nosauci manā skatījumā nav nekas īpašs,bet vienkārši nepieciešamība. Tam visam iet cauri 90% cilvēki lai dzīvotu normālu dzīvi. Man arī ir bakalaurs and? Neuzskatu to par baigo sasniegumu. Protams, ja kādam tas ir tad okey.
Mani skatījumu par sasniegumu var nosaukt ko tādu ko darītu tikai neliela daļa cilvēku.
Noskriet marotnu, uzcelt māju savām rokām, apiet Latvijas kontūru, apceļot pasauli, dabūt doktora grādu, nodarboties ar labdarību lielākā līmenī utt. - tie visi manā skatījumā ir sasniegumi, kuri ir pieminēšanas vērti.
Bet pasaulei arī vajag cilvēkus, kas priecājas un ļoti lepojas ar tām mazajām lietiņām.
Kiskismau @ 19.08.2020 06:50Tavs rakstītais man lika aizdomāties un būšu ciniska. Tās lietas ko nosauci manā skatījumā nav nekas īpašs,bet vienkārši nepieciešamība. Tam visam iet cauri 90% cilvēki lai dzīvotu normālu dzīvi. Man arī ir bakalaurs and? Neuzskatu to par baigo sasniegumu. Protams, ja kādam tas ir tad okey.
Mani skatījumu par sasniegumu var nosaukt ko tādu ko darītu tikai neliela daļa cilvēku.
Noskriet marotnu, uzcelt māju savām rokām, apiet Latvijas kontūru, apceļot pasauli, dabūt doktora grādu, nodarboties ar labdarību lielākā līmenī utt. - tie visi manā skatījumā ir sasniegumi, kuri ir pieminēšanas vērti.
Bet pasaulei arī vajag cilvēkus, kas priecājas un ļoti lepojas ar tām mazajām lietiņām.
Nu, nu, ļoooti daudziem cilvēkiem nav ne bakalaura, ne auto apliecības. Un tie noteikti nav 10 %
Kas tur polarizējošs ? Sasniegumi atrodas uz spektra. Izglītība kaut vai - no pamata līdz pHD. Ienākumi - no minimuma līdz miljardiem. Un arī slaidums un viss pārējaia. Var salīdzināt ar mediānu un vidējo.Kiskismau @ 19.08.2020 09:13Kā arī first world problems. kamēr citiem sasniegums ir nomest svaru, kādam citam sasniegums ir atrast ko ēdamu.
Kaut kāda ziņā polarizējoša tēma. Par šo visu varētu vārīties un cepties daudz un dikti.
Kas tur polarizējošs ? Sasniegumi atrodas uz spektra. Izglītība kaut vai - no pamata līdz pHD. Ienākumi - no minimuma līdz miljardiem. Un arī slaidums un viss pārējaia. Var salīdzināt ar mediānu un vidējo.
Forma ir izdeāla, ne svars kā tāds. Tauku procents. Vari pameklēt pētījumos, ko nozīmē pievilcīgs ķermenis. Pievilcība ir statistisks arī fenomens.Kiskismau @ 19.08.2020 09:24
Tātad tu savus sasniegumus mēri pēc stastikas. Cits tos varētu mērīt pēc emociju daudzuma, gandarījuma utt.
Bet tas pats svars un ideālais ķermenis nav kaut kas tāds ko var izteikt vidējā vērtība. Svars ir atkarīgs no ķermeņa tauku daudzuma, garuma utt. Un katrai sievietei ir savs ideālais ķermenis un slaidums. Parādi man kur ir aprakstīts ideāls sievietes ķermenis ko varētu ņemt par to statistisko vidējo un pēc kura mērīt sasniegumus.
Kiskismau @ 19.08.2020 06:50Tavs rakstītais man lika aizdomāties un būšu ciniska. Tās lietas ko nosauci manā skatījumā nav nekas īpašs,bet vienkārši nepieciešamība. Tam visam iet cauri 90% cilvēki lai dzīvotu normālu dzīvi. Man arī ir bakalaurs and? Neuzskatu to par baigo sasniegumu. Protams, ja kādam tas ir tad okey.
parunasimparlaiku @ 19.08.2020 08:28Bakalaurs ir kā pirmais solis uz augstiem sasniegumiem. Jo bez tā retais tiek pie elitāriem amatiem. Bet tas ir sasniegums tikai tad, ja uz ti skatās kā daļu no ceļa, nevis gala punktu.