Viņai jau pārāk nestabils. Labāk pārbaudīties laicīgi, nekā gulēt zārkā jaunības gados kā mana draudzene. Arī baidījās no dakteriem, līdz vēzis izplatījās pa visām smadzenēm un seja pietūka, un palīdzēt neviens nespēja.Kiskismau @ 14.08.2020 12:25Patīk šitie kuri biedē cilvēkus un pie katras kaites pieliek audzējs. :D
Tu vēl esi jauna, cikls nav paspējis nostabilizēties. Un tu pati atbildēji uz savu jautājumu- STRESS.
Par normālu ciklu uzskata 21-45 dienas. Tātad ja tev ir 24 dienas tas ir normāls.
Un kā tu skaiti ciklu? Ir jāskaita iekšā arī MR dienas. Tātad pēc tava teiktā sanāk ka dienas bez MR ir 18 un mr ir 6 dienas? Tā skaiti ja? Tātad pareizi.
Arī baidījās no dakteriem, līdz vēzis izplatījās pa visām smadzenēm un seja pietūka, un palīdzēt neviens nespēja.
Bezmiegs, nogurums, nervozitāte, negribējās dzimumattiecības, garastāvokļa traucējumi. Neregulāras MR.Kiskismau @ 14.08.2020 12:44
Izskatās ka meitene baidās no ārstiem? Ir pieraksts pie ārsta tik jāsagaida.
Un vai dēļ viena neregulāra cikla uzreiz ir jādomā par audzēju? Ar tādu domāšanu tad pat neliels nobrāzums var liecināt par audzēju.
Un kādai tavai draudzenei bija simptomi pirms tam? Bija tikai MR neregulāras, vai arī citi simptomi kā apmatojums pēc vīriešu tipa, izdalījumi no krūtīm utt?
Bezmiegs, nogurums, nervozitāte, negribējās dzimumattiecības, garastāvokļa traucējumi. Neregulāras MR.
Man ir tā, ka mr ir regulāras, tikai tas, ka sākšanās svārstās pa 2-3 dienām.
Arī pie endokrinologa. Jo tas atklāja draudzenei, ka ir tik nopietni.cherryA @ 14.08.2020 13:03Aiziešu pie ginekologa, tiklīdz varēšu)
lan4iks2020 @ 14.08.2020 12:32Viņai jau pārāk nestabils. Labāk pārbaudīties laicīgi, nekā gulēt zārkā jaunības gados kā mana draudzene. Arī baidījās no dakteriem, līdz vēzis izplatījās pa visām smadzenēm un seja pietūka, un palīdzēt neviens nespēja.