Draugam samainijas darba funkcija uz 3 nedelam. Kura sakuma teica ka vares darbu darit no majam otro pusdienu. Un jau ir 4 Siena la draugs nak majas ap 22 vakara un pateica ka itka nevarot no majam stradat jo nav darba iedot laptops ko varetu nemt lidz uz majam. Bet gan zinu ka ta nav taisniba un vina veco darba funkciju pilda jauns kolegis , ar ko vins aizrunajas ka vinam jabut darba un japalidz vinam jo vins daudz ko nezin. Kaut gan ja butu maja caur skype varetu sazinaties un nebutu nekadu problemu.
Bet draugs tik atrunajas visu laiku. Un saka ka es nemaz neintresejos par vina darbu. Kaut gan pa 24stundam esam kopa 10min kuras vins tik izstasta savu stastu un es dodos majas. Pat's neko nejauta par mani neko. Tik savu bedu stasta. Neizprotu vai jus nebutu dusmigas ja jums sakuma pateiksu ja es stradasu no majam pusdienu, biju tik prieciga vairak laika kopa. Vismaz var apskaut samilot, un tagad 10min dienakti, redzu kad eju prom uz darbu bet nu kas tas ir, pilnigi nekas. Vai jus butu ar mieru tadam 3 nedelam?
Es vinam tagad jau 3 dienu saku kad stradas no majam ta es neesmu gatava but kopa. Tas nav attiecibas prieks manis...?