Man ar matiem vienmēr bijis problemātiski. Naturāli viņi man ir lokaini, skaisti princešu lokaini, bet nu jau tikai tad, kad mati samirkst lietū. Pēc dušas tā nav, laikam tāpēc, ka esmu likusi keratīnu un regulāri krāsoju, līdz ar ko lokas ir pazudušas, ikdienā tikai tādi maigi viļņi. Netaisnoju, nefēnoju. Pilnīgi dabīgi apejos, astes vai copes netaisu gandrīz vispār, bet ne tāpēc, lai sargātu, bet vienkārši esmu pieradusi staigāt tik ar izlaistiem matiem, pa reizei arī uzpinot bizi/bizes. Nekad savus matus neesmu izaudzējusi garākus par vietu, kur beidzas lāpstiņas. Tad, kad ap 16 gadiem bija stipro matu posms (krāsoju brūnus), mati auga ļoti biezi un veselīgi (kaut gan tāpat izskatījas neveselīgi, jo vienkārši pūkaini), pati pat neatceros kāpēc. Iespējams tāpēc, ka tad ejot vidusskolā, stress salīdzinot ar tagadējo dzīvi, bija ļoti maz un bieži uz nakti pinu bizes. Šobrīd mani mati ir ļoti pūkaini un diezgan plāni, jo esmu atnākusi atpakaļ pie blondo matu krāsu un šķiet, ka mani mati šo krāsu uzsūcot paliek tikai sliktāki, nepieņem. Itkā situācija nav baigi slikta, bet nu tagad par cik esmu sapratusi, ka gaišā krāsa ir mana, sākšu palietot vitamīnus, maskas, biežāk un kvalitatīvāk rūpēties utt. Pagaidām varu padalīties ar savu atradumu, esmu atradusi savu ideālo šampūnu - zila Nivea firmas pudele (Nivea šampūni un balzāmi laikam visi ir zilā pudelē) virsū ar "Ph" burtiem, sīkāk neatceros. Pēc pilnīgi neviena cita šampūna un balzāma mani mati nav bijuši tik mīksti un tīrīgi, kā pēc šo, pieņemu, kas tas dēļ to PH līmeni. Tiešām, tiešām iesaku. Protams, ne visiem tā var būt, bet maniem matiem šis konkrētais šampūns ir zelts.