Minelūše @ 05.08.2020 21:21Vai ēd pusdienas darbā? Man galva mēdz sāpēt, ja neesmu paēdusi vai izlaižu kādu ēdienreizi.
Sviire @ 05.08.2020 22:56Kā ar ūdens lietošanu? Var sāpēt galva arī ja organismā trūkst ūdens. Ja sāp darba dienas beigās tad visticamāk saspringuma galvas sāpes. Ļoti nepatīkama lieta. Ieteiktu pakonsultēties ar ģimenes ārstu. Var būt ka vaina ir arī piemēram ar muguru, sprandas rajonu. Darbā ir varbūt ilgstoša piespiedu poza. Varbūt īpašās dienas tuvojas. Bet te nu var tikai minēt, piezvani ārstam.
Starpcitu, arī šo nesen sapratu, ka bez ēdienreizes sāk sāpēt galva, nezinu kāds tam pamatojums, bet ar šo iemācijos neizlasit ēdienreizes.
Minelūše @ 06.08.2020 09:33
Neēdot asinīs krītas cukura līmenis, kas var izsaukt galvassāpes.
zemais cukura līmenis organismā ir kas bīstams,
Tieši tā,Es jau gribēju raxtit,ka lai iedzer ūdeni.sugаr @ 06.08.2020 07:51Jā, daudzi ārsti saista galvassāpes ar nepietiekošu ūdens dzeršanu.
Nikola. @ 05.08.2020 20:01Kas varētu būt par iemeslu galvassāpēm? Es saprotu, ka iemesli var būt neskaitāmi, tomēr ir tā, ka man galva sāk sāpēt darbadienās pēcpusdienās (vairāk vai mazāk nepatīkamas sajūtas ir katru darbadienu), bet brīvdienās man ne reizi galva nesāp.
Kaut kas ar uztura atšķirību šajās dienās, vai ar stresu varbūt saistīts? Kādi varianti?