Vai kāda ir mēģinājusi pīpēt CBD ziedu? Vai palidz pret stresu, paniku, sāpēm? Ir kādai personīga pieredze? Es redzēju instagrama, ka Alise reklamēja tādu latviešu Sutte, domāju pamēģināt, jo gribas to efektu, bet bez sapīpēšanās
Jā, paņēmu no tā Sutte, bet sanāca vējā izmesta nauda. Kad kūpina, smaržo jau dikti labi, bet efekta nekāda. Pilnīgi nekāda. Varbūt pamēģināšu vēlreiz no citurienes, bet pagaidām šķiet, ka jēgas nav.
Jā, paņēmu no tā Sutte, bet sanāca vējā izmesta nauda. Kad kūpina, smaržo jau dikti labi, bet efekta nekāda. Pilnīgi nekāda. Varbūt pamēģināšu vēlreiz no citurienes, bet pagaidām šķiet, ka jēgas nav.
Varbūt vnk nebija akūtas sāpes vai panikas lēkmes, kuras mēģināt "ārstēt" ar to. Pīpēju parastās, ikdienišķās dienās un izmaiņas noskaņojumā, miegā utml. nemanīju.
Es arī esmu mēģinājis šo pašu pēc interneta ieteikumiem. Man šķita , ka darbojas. Man diezgan bieži ir uzmācīgas domas un tie cbd ziedi man palīdzēja. Es protams lietoju arī paralēli cbd eļļu. Bet ja arī tas ir pasiibo efekts , tad man vienalga. Man der.