Katz @ 31.07.2020 12:34Kas jums ir cilvēki? :D tak aizej uz apmaiņas vietu un noskaidro
Katz @ 31.07.2020 12:39telefona un mutes arī nav?
Katz @ 31.07.2020 12:59Paldies par pieredzi.
Redzi, ja es būtu tavā vietā, forums būtu pēdējā vieta, kur to prasīt, jo visticamāk, 99% šajā forumā neorientējās valūtas maiņās un lielākoties te apgrozās Ainas Poišas type of beat cilvēki.
Šeit nav banka vai valūtas maiņas apmaiņas punkts.
Sim kartes, naudas maiņas nedienas ir tikai tava neuzmanība, nākamreiz iesaku nelidot pa gaisu un drusku vairāk organizēties :)
Kiskismau @ 31.07.2020 13:52[email protected]
https://tavex.lv/
Raksti!
Vēl kādu mājaslapu iekopēt? Vai pats/pati atradīsi :D
please @ 31.07.2020 13:38
Ja Tu zinātu kādai ellei es gāju cauri, lai tiktu šeit Latvijā, un atkal Tu ar pārmetumiem, ka maiņa un tās lietas ir neuzmanība, atkal nezinot situāciju. Šo gan laikam nestāstīšu, jo ir smagi, bet atkal nevajag pārmest nezinot kā cilvēks pie tā ir nonācis. Es tā darīju, kad biju jaunāks, līdz es to iemācījos.
Vienmēr, kad ir vēlēšanās kādam pārmest kaut ko, nezinot, jo kā gan Tu vari zināt manu vai cita situāciju, par neuzmanību vai aizmāršību vai jebko. Varbūt padomā tā, arī šāda situācija var būt patiesa - Cilvēku centās nogalināt, viņš bēga, slēpās, utt. Nu tad domājiet, viņam bija svarīgi izmainīt naudu uz vietas, lai viņu noķer un nogalina vai tomēr bēgt mājās? Un pēctam cilvēki priecīgi, ka izdzīvojis viņam saka, nu Tu nevarēji naudu izmainīt, neuzmanība.
Tas nav mans piemērs, bet iesaku atkal, vienmēr padomāt par to, ka nekad nezināsiet kāda var būt situācija, lai par to spriestu, pārmestu utt. Vislabāk tad ir pajautāt, kāpēc šāda situācija, tad noklausīties un vairs negribēsies pārmest, jo pēc pirmās pieklājīgās atbildes Jums tiks dota saprašana par situāciju un pārmetumiem tur vair nebūs vietas. :)
Nākamreiz vismaz varēsiet apdomāt kāpēc cilvēks rīkojas tieši tā kā viņš rīkojas, ne savādāk.
Hippie Chick @ 31.07.2020 15:41
Tev vajadzētu iemācīties uzņemties atbildību par savas rīcības sekām, nevis spekulēt ar izdomātām ekstrēmām situācijām, ka tā taču arī varētu būt. Jā, varētu, un kādam nelaimīgajam tā visticamāk arī ir, bet tu pats visu esi salaidis dēlī, uzņemies atbildību, mācies no pieļautajām kļūdām un turpmāk dari citādāk.
Tavs timeline šeit forumā - 19.06 nebija ko ēst, prasīji, lai tev pārskaita naudu, 25.06 prasīji, ko lai brāļa bērnam pa 500 nopērk, jo tagad situācija baigi laba un iepriekšējās bija īslaicīgas problēmas, 10.07 vajadzēja padomu kā tikt uz Latviju bez naudas un dokumentiem. Ja viss rakstītais ir patiesība, tad tu neproti plānot un ar naudu apieties.
Gadīties var visādi, bet tavā gadījumā šķiet, ka esi vnk dumjš.
Hippie Chick @ 31.07.2020 15:41
Tev vajadzētu iemācīties uzņemties atbildību par savas rīcības sekām, nevis spekulēt ar izdomātām ekstrēmām situācijām, ka tā taču arī varētu būt. Jā, varētu, un kādam nelaimīgajam tā visticamāk arī ir, bet tu pats visu esi salaidis dēlī, uzņemies atbildību, mācies no pieļautajām kļūdām un turpmāk dari citādāk.
Tavs timeline šeit forumā - 19.06 nebija ko ēst, prasīji, lai tev pārskaita naudu, 25.06 prasīji, ko lai brāļa bērnam pa 500 nopērk, jo tagad situācija baigi laba un iepriekšējās bija īslaicīgas problēmas, 10.07 vajadzēja padomu kā tikt uz Latviju bez naudas un dokumentiem. Ja viss rakstītais ir patiesība, tad tu neproti plānot un ar naudu apieties.
Gadīties var visādi, bet tavā gadījumā šķiet, ka esi vnk dumjš.
Bjork @ 31.08.2020 16:11Tie, kas muca augusi, tie ari ar mucas domasanu paliks, lai ari cik loti par cietuso veletos izmesties, lai citi pakalu slaucitu tava vieta.
Katz padoms un reakcija loti logiska, no tas informacijas, kas vinai bija pieejama uz doto bridi.
Tavex lielakoties vislabakais piedavajums vienmer ir?♀️ un ne tuvu ir kada banka tam, ko var piedavat Tavex.
Bet pie savas dzives esi tikai pats vainigs, neviens cits! Pamaini savu attieksmi, vieglak paliks dzivot.
Quickyy. @ 31.08.2020 14:49Es pati dzīvoju z-īrijā un nekad neviens man lv nav ņēmis pretī šos sterliņus.