Taisos studēt programmu “sākumizglītības skolotājs” LU. Meklēju info tur, bet par iestājeksāmeniem tieši neko neatradu.Satelle @ 31.07.2020 08:35Kuru studiju programmu un kurā augstskolā taisies studēt? Ne visās ir iestājpārbaudījumi tas atkarīgs no programmas un augstskolas parasti mājaslapā pie iestāšanās noteikumiem to visu info var atrast
lielabeta @ 31.07.2020 13:02nezinu, vai šogad būs iestājeksāmeni, bet agrāk tika prasīts izklāstīt savu motivāciju strādāt par pedagogu un jautāti dažādi jautājumi, piemēram, kas ir kultūras ministrs? :D
nezinu, vai šogad būs iestājeksāmeni, bet agrāk tika prasīts izklāstīt savu motivāciju strādāt par pedagogu un jautāti dažādi jautājumi, piemēram, kas ir kultūras ministrs?
Es arī iestājos LU, tikai programmā, kurā nav iestājpārbaudījumu. Tomēr blakus bija meitene, kas pieteicās uz sākumizglītības skolotāju un viņai teica, ka 5.08. būs iestājpārbaudījumi, kur būs jāraksta motivācijas vēstule un jāzina par “skola 2030”
kāreiz pie uzņemšanas nosacījumiem zemāk ir rakstīts “iestājpārbaudījums” ?Kiskismau @ 31.07.2020 12:55https://www.lu.lv/studijas/fakultates/pedagogijas-psihologijas-un-makslas-fakultate/bakalaura-limena-studijas/sakumizglitibas-skolotajs/
šis?
Nospiežot uz "uzņemšans nosacījumi" ko tur redzi? Ir kaut kas par iestājeksāmeniem rakstīts? Nē? Tātad? Tas nav paredzēts. Tā pat kā ar sākumskolas bērniem...:D
Cilvēki nemāk informāciju atrast....
Ja ir iestājeksāmens tas parasti tiek speciāli norādīts. Nebūs tā ka aiziesi iesniegt dokuments un tad -hops še ņem raksti eseju.
Reti kur tagad ir iestājeksāmeni. Pat RSU atcēla OSPP.
lielss paldies par informāciju ?Leila999 @ 31.07.2020 13:18Es arī iestājos LU, tikai programmā, kurā nav iestājpārbaudījumu. Tomēr blakus bija meitene, kas pieteicās uz sākumizglītības skolotāju un viņai teica, ka 5.08. būs iestājpārbaudījumi, kur būs jāraksta motivācijas vēstule un jāzina par “skola 2030”
kāreiz pie uzņemšanas nosacījumiem zemāk ir rakstīts “iestājpārbaudījums” ?
Kiskismau @ 31.07.2020 14:36
To rakstīju ar sarkamsu, jo šodien forumā daudz cilvēku kuri nevar atrast vienkāršu infomāciju un pēc tam sajaucu LU nosacījumus ar RSU un galvā putra.
uzrakstīju ?kay @ 31.07.2020 13:23Uzraksti man privāti. Es tev pastāstīšu par studijām šajā programmā. ;)