Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Haltūras

Reitings 4
Reģ: 05.04.2020
Sveikas!
Kur vislabāk ir meklēt "haltūras"? Strādāju pilna laika darbu maiņās,brīvajās dienās ir vēlme piestrādāt, taču nezinu kur īsti meklēt.. atradu facebook'ā daudz grupas, taču tur bez panākumiem. Vismaz cik es skatos, tādās grupās tāpat pārsvarā liek vai nu pilna laika darba piedāvājumus vai haltūras, kuras fiziski vairāk tomēr paredzētas vīriešiem. Varbūt vienkārši neprotu meklēt.
Padalieties ar savu pieredzi, ja tāda ir,variet arī privāti uzrakstīt, ja ir vēlme..:)
28.07.2020 21:20 |

Reitings 9596
Reģ: 06.03.2012
Tajā pašā fb var pašam piedāvāt savus pakalpojumus. Piemēram: rediģēju tekstus vai zīmēju karikatūras. Var sūtīt savus piedāvājumus uzņemumiem, kas darbojas tavā sfērā. Kāda veida haltūras meklē?
28.07.2020 21:33 |

10 gadi
Reitings 841
Reģ: 17.06.2011
Neesmu gan no Rīgas , bet atradu sev nelielu “haltūru” FB , nav gan tā, ka haltūra ir katru nedēļas nogali , bet vismaz mazliet vairāk liekas naudiņas - piestrādāju par auklīti , pieskatu divus mazus bērniņus , lai vecāki varētu izrauties no ikdienas , aiziet uz kino , pavakariņot utt.
Ja godīgi pat nebiju domājusi meklēt sev papildus darbiņu , bet ieraudzīju sludinājumu , un ienāca prātā ašā ideja pieteikties , tā kā arī ikdienā darbs saistīts ar bērniem , esmu apmierināta ar šo haltūriņu + citreiz tā ir vairāk kā atpūta nevis darbs , jo vecāki piemēram , vakarā izdomā kaut kur doties , un vienīgais mans uzdevums ir bērnu sagatavot gulētiešanai / nolikt gulēt. Protams katrā ģimenē ir savādāk - mans uzdevums ir tikai rūpēties par bērniem , bet zinu , ka citur grib lai vēl uzkopj māju utt . Tad protams šis darbs ir daudz intensīvāks .
29.07.2020 01:41 |

Reitings 15
Reģ: 23.07.2020
kādā jomā strādā?
29.07.2020 12:14 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits