Sveikas meitenes! Kādus skuvekļus lietojāt, lai skūtu kājas, paduses, intīmo zonu?:) Es esmu izmēģinājusi vairāku firmu vienreizlietojamos skuvelkus, bet liekas, ka tā un favorītu nav.. Varbur verts pameginat viriesiem domātos? It ka saka, ka tie esot labaki... Kadus jus lietojat?
Kopš vienreiz pamēģināju drauga skuvekli, savus sieviešu s*dus vairs nepērku :D noteikti iesaku vīriešu skuvekļus!
Arī esmu dzirdējusi, ka ar vīriešu skuveļiem ir daudz labāk, jo paredzēti rugājiem, tātad ir daudz asāki un ilgāk kalpo.... vēl gan neesmu saņēmusies izmēģināt. Ikdienā lielākoties lietoju Gillete ar maināmajām galviņām, ļoti patīk OLAY , bet šad tad uz akcijām nopērku citu firmu skuvekļus - galvenais, lai kustīgā galviņa.
Parasti lietoju Gillette 2/3, bet pirms gada paņēmu Lidlā skuvekļus ar kārtridžiem un 3 žiletēm, ļoti līdzīgi Gillette Mach 3. Tie ir ļoti labi un kārtridži ļoti lēti. Gillette ir tā problēma, ka kārtridži maksā dārgi. Man ir ļoti biezs sejas apmatojums un pēc 2-3 skūšanās reizēm kārtridžs jāmaina.
man līdzīgs stāsts kā cutiecutie, pamēģināju vienreiz drauga skuvekli un sapratu, ka pie sieviešu vairs neatgriezīšos ? Nepateikšu kāds konkrēti, tikai to, ka gillette
Šodien izmēģinaju drauga gillette blue 3. Pavisam savādāk, ka ar sieviešu skuvekļiem. Tik viegli noskut. Es sieviešu skuvekļus nepirkšu. Nav jēgas no tiem. ?