ROMANTISKĀKAIS APSVEIKUMS NO VĪRIEŠA

Reitings 554
Reģ: 04.12.2019
Sveikas!
Kādu esat saņēmušas romantiskāko sveicienu vai apsveikumu no vīrieša?
Man šāds notikums bija pagājušajā ziemā, kad dzimšanas dienas rītā mīļotais vīrietis mani paaicināja pie mūsu 3.stāva dzīvoklīša loga un teica, lai paskatos lejā. Un tur sniegā rozā krāsā bija ierakstīts mans vārds LAUMA. Un blakus iesprausta sarkana roze. Jutos ļoti pacilāti, tas bija tik labi izdomāts un patiesi.
Vēlāk viņš arī atklāja, kā to visu bija paveicis. Naktī uz manu dzimšanas dienu bija baudījis ķiršu alu kamēr es gulēju. Un, kad nedaudz iemalko stiprināto dziru, viņam rodas dažādas romantiskas pārdomas, sakāpinātas jūtas. Tieši atskanējusi grupas Velve dziesma ar vārdiem "...kamēr tu biji miegā, ierakstīju es tavu vārdu sniegā...".
Tad nolēmis mani pārsteigt. Taču jocīgākais (es gan nepārmetu) bijis tas, ka šo māksliniecisko kompozīciju viņš bija radījis ar savu urīna strūklu. Arī tas bijis īstas plānošanas darbs, jo viņš speciāli bija devies uz mūsu piemājas nakts veikaliņu iegādāties biešu salātus lielākā apjomā un ķiršu alu, lai urīns iegūtu romantiski uzrunājošo maigi sārto nokrāsu. Tālāk jau atlicis tikai pareizi regulēt strūklas spiedienu un virzienu.
To rītu nekad vairs neaizmirsīšu, tas bija mūsu romantiskā mīlas stāsta sākuma punkts.
24.07.2020 16:42 |

10 gadi
Reitings 904
Reģ: 09.11.2009
Lauma07 @ 24.07.2020 19:30
Bet tomēr gribētos dzirdēt citu meiteņu pieredzi, jo tieši to es vēlējos šajā topikā ieraudzīt.

Ok. Pašas romantiskākās lietas manā uztverē nekad nebūs tās klišejiskākās, skaļākās vai publiskākās. Tas, kas mani visvairāk aizkustina ir tādas iekšējas lietas, kas tuvas man un viņam. Es vispār esmu vienkārša un patīk nepārspīlēta uzmanība. Tā vietā, lai saņemtu simts sarkanas rozes, es vairāk priecāšos par 3 saviem mīļākajiem ziediem. Gaidu kad tas notiks. ? Jo, diemžēl, visi puiši, kuri bijuši, visu uztvēra ļoti materiāli un bezpersoniski.
25.07.2020 00:37 |

Reitings 411
Reģ: 14.11.2018
Un cik stulbam jābūt lai domātu, ka no ķiršu alus var iekrāsoties rozā urīns? Tik pat labi varēja izdzert tarhūnu, būtu bijis zaļš. No bietēm lielā daudzumā mazliet ticamāk, bet tomēr reti un nezinu cik kg viņam tās bietes būtu jāapēd. Ej ārstējies.
25.07.2020 01:56 |

Reitings 1465
Reģ: 10.02.2016
Lauma ir nekas vairāk, kā STULBS TROLLIS.
Un šitādus idiotus iesaku visām ignorēt.
25.07.2020 09:08 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (1)