Sveikas!
Kādu esat saņēmušas romantiskāko sveicienu vai apsveikumu no vīrieša?
Man šāds notikums bija pagājušajā ziemā, kad dzimšanas dienas rītā mīļotais vīrietis mani paaicināja pie mūsu 3.stāva dzīvoklīša loga un teica, lai paskatos lejā. Un tur sniegā rozā krāsā bija ierakstīts mans vārds LAUMA. Un blakus iesprausta sarkana roze. Jutos ļoti pacilāti, tas bija tik labi izdomāts un patiesi.
Vēlāk viņš arī atklāja, kā to visu bija paveicis. Naktī uz manu dzimšanas dienu bija baudījis ķiršu alu kamēr es gulēju. Un, kad nedaudz iemalko stiprināto dziru, viņam rodas dažādas romantiskas pārdomas, sakāpinātas jūtas. Tieši atskanējusi grupas Velve dziesma ar vārdiem "...kamēr tu biji miegā, ierakstīju es tavu vārdu sniegā...".
Tad nolēmis mani pārsteigt. Taču jocīgākais (es gan nepārmetu) bijis tas, ka šo māksliniecisko kompozīciju viņš bija radījis ar savu urīna strūklu. Arī tas bijis īstas plānošanas darbs, jo viņš speciāli bija devies uz mūsu piemājas nakts veikaliņu iegādāties biešu salātus lielākā apjomā un ķiršu alu, lai urīns iegūtu romantiski uzrunājošo maigi sārto nokrāsu. Tālāk jau atlicis tikai pareizi regulēt strūklas spiedienu un virzienu.
To rītu nekad vairs neaizmirsīšu, tas bija mūsu romantiskā mīlas stāsta sākuma punkts.