ietekmele - par telefoniem - atvērtajam līgumam maksa ir lielāka kā parastajam nomaksas. Ar līzingu ir tieši pretēji.bet ok, neiešu mācīt, līdz tam ir jānonāk pašiem.
autorei - Redzi, Tu nonāc pretrunās ar sevi- vajag tagad uzreiz, maksāt negrib, servisā sēdēt negrib, komfortu grib - mīļā sirds, labas lietas mūsdienās par brīvu neviens nedod. Un ja grib kvalitāti, tā maksā. Ja grib braukt ar drošiību un pārliecību, ka nekas neplīst - ir jābūt gudram un jāpieņem pareizie lēmumi. Jā dārgāk daļēji iespējams, bet ieguvums ir neatsverams. Man dažas raudošās sievietes, kas nāk ar saviem bēdu stāstiem "ziniet, nopārdeva man labu lietotu auto"... es varētu grāmatu uzrakstīt. Grib dot mums kā iemaksu, nemaz neņemam, jo nu tur nav ko paņemt, vnk dzelžu kaudze kas birst nost. Un skopais maksā divreiz.
Nebāžu visus vienā maisā, bet vēl kas ir super nepareizi - nopirkt auto un tad atvainojos, jāt viņu nost līdz pēdējam 10 gadus ilgstoši. Un tad čīkstēt plīst, servisi, nevienam vairs nevajag, bet par savu auto grib naudas kalnus, lai gan vins nekā nav verts vairs.
Anyway, neko nespiežu, necenšos pārliecināt. Bet ir 6 gadu pieredze ik dienu ar visu šo, un liela izpratne par auto tirgu, tajā skaitā par visiem lietotajiem. Un šīs problēmas ir dien dienā vienas un tās pašas.
Kurš grib saistības - es arī negribu. Bet kad meklēju dzīvokli pēc vairākiem īres gadiem man pieriebās ka katrā dzīvoklī nav tā kā man vajag, tas nav mans, un maksāju kādam citam un palīdzu viņiem maksāt savus aizdevumus. Saņēmos savam kredītam un viss, jāpierod. Bet tas savā ziņā neļauj atslābt, ir jāstrādā, ir vēlme tiekties un pelnīt vairāk, attīstīties. nevajag skatīties uz visām šīm lietām kā uz slogu. Protams, ne visiem ir iespējas bet tāda ir dzīve. ir jācīnās un uz paplātes neviens neko neliek :)