alaya @ 07.07.2020 09:43Es gan no telefoniem izvēlos huawei, jo ar Samsung ir ļoti slikta pieredze, huawei pat pēc gadiem nebremzē, bet samsung ātri vien karās.
icebreath @ 07.07.2020 12:03
Esmu dzirdējusi,ka viņiem ir laba kamera.. bet vai tad tagad Huawei nav play veikala / neatbalsta whatsapp? Kaut ko par to dzirdēju ?
icebreath @ 07.07.2020 12:03
Esmu dzirdējusi,ka viņiem ir laba kamera.. bet vai tad tagad Huawei nav play veikala / neatbalsta whatsapp? Kaut ko par to dzirdēju ?
andie @ 07.07.2020 22:57Man ģimenē ar Huawei un Honor pieredze bēdīga, ekrāni sāka dzeltēt malās un stūros apmēram pēc gada, tā notika ar 3 Huawei vidējā segmenta P10 un P20 , ar budžeta P9 lite un ar Honor 10, šis piedevām nereāli ātri uzkarst, ar Samsung A klasi nav bijuši tādi joki 2016 gada A5 vēl tagad dzīvs un strādājošs 2018 A6+ nekādu problēmu arī tagad.
Kolēģei Xioami note 8 pro kamera gan ir draņķis.
Dannii @ 08.07.2020 00:15Man nav pārāk augstas prasības telefonam. Svarīgi, lai varu zvanīt un rakstīt sms (nu, tas pašsaprotami), pasērfot internetā un kaut ko pafočēt. Galīgi neinteresē visādas modernas fīčas, telefona lielums vai vēl nez kas. Man ir Samsung Galaxy A20E un telefons atbilst pilnīgi visam, ko man vajadzēja. Kamera, ja salīdzina ar to, cik, atvainojos, sūdīgas kameras bijušas citiem telefoniem, kurus esmu lietojusi, manuprāt, ir diezgan laba. Telefons ir ātrs, nekas nekaras. Lietošu tik ilgi, cik ilgi darbosies.