lote_te @ 03.07.2020 15:07Nu varbūt ne stulbākā dāvana, bet... Īsti nesapratu, kā tas bija domāts.
Man ir niķeļa alerģija, vienīgais metāls, ko es varu nēsāt, ir zelts. Viens no maniem ex to lieliski zināja, jo bija redzējis saasinājumus kādi rodas no dažu stundu laikā ieliktiem sudraba auskariem, vai bižutērijas. Un tagad pienāk mana dzimšanas diena un ko viņš? Uzdāvina man sudraba auskarus! Man nāca gan smiekli, gan bija vilšanās, tāds nesaprotams moments, kad tuvākais cilvēks uzdāvina kaut ko tik ļoti garām.
kay @ 03.07.2020 15:19Man ļoti nepatīk pēdējā brīdī nopirktas dāvanas. Tādu man reiz Ziemassvētkos uzdāvināja drauga brālis. Dāvana bija šokolāde un šampis un tās ir divas lietas kas man pie sirds neiet vispār! Es pat būtu bijusi priecīgāka, ja viņš būtu pakonsultējies ar savu brāli un uzdāvinājis man siltās frotē zeķes Ziemassvētku tematikā ?
Katz @ 03.07.2020 15:28Varbūt uzdāvināja sulasspiedi, jo pats vēlējās mājās dzert svaigi spiestās sulas? :D Man gan neliekās, ka tā ir slikta dāvana.
Un, ja būtu zelta, bet nepatiktu dizains?
alaya @ 03.07.2020 16:11Nebiju kopā ar to puisi, bet šis mani aplidoja.
Saņēmu dāvana kārtīgu durvju krampi, lai pie manis citi vīrieši neielaužas, milzīgos miskatstes maisus (nezinu kāpēc) un šķiltavas ar Rīgas bildi virsū, jo es esmu no mazpilsētas, bet viņš rīdzinieks.
Maxxxiii @ 03.07.2020 16:14Skolas laikā ex draugs uzdāvināja LA RIVE smaržu komplektu sarkanā kastē (smaržas, losjons, dušas želeja). Pats baigi slavēja, ka dārgas, labas utt.. Viņa jaunākā māsa gan izplapaajas, ka tante nopirkusi tās savām vīram, bet viņš tādas nelietojot un atdeva tālāk. Paskatījos un virsū smuki rakstīts-For Him?
Minelūše @ 03.07.2020 16:15Nepatīk, ka dāvina rotaslietas no zelta, lai gan labi zina, ka man labāk patīk sudrabs. Ar domu, ka "zelts taču vērtīgāks, utt" ir sadāvinātas zelta rotaslietas, ko nenēsāju, jo man zelts nepatīk.
Izle Zizle @ 03.07.2020 16:33
? Dārgas!!! Drogās 9.99€ ?
Un pat pats nepirka, eh.. Skopulis!
nesaprati viņa mājienu - Tu neģērbies tik maucīgi, cik viņš grib. Es ar meiteni par šo 10x esam strīdējušies.cowboy girl @ 03.07.2020 17:02stulbākā dāvana bija no ex, kad viņš uzdāvināja apakšveļas komplektu ar string biksītēm. viņš skaidri zināja, ka stringus nevelku un nevilksu. protams tā arī nostāvēja skapī, līdz pašķīrāmies un izmetu. arī krūšturis nebija velkams, jo vnk bija par mazu ? kopš tā laika esmu aizliegusi man dāvināt apakšveļu, kautgan šķiet jau ka arī viņam biju teikusi lai nedāvina, jo tikai es pati varu nopirkt tādu kas man tiešām patīk.