Iphone

Reitings 411
Reģ: 14.11.2018
Sveikas! Šoreiz jautājums tieši tām meitenēm, kuras ir Iphone lietotājas.
Jau laiciņu skatos uz Iphone telefoniem un vēlos iegādāties, tikai nezinu kādu modeli ir vērts ņemt 2020 gadā un vai vispār ir vērts?
Atļaušos piebilst, jaunākie Iphone 11, max utt neinteresē, jo nepatīk dizains, lai arī lieliski saprotu, ka "iekšas" jaudīgākas, kamera labāka kā vecākajiem modeļiem.
Nesen ieraudzīju Iphone SE 2020, dizains kā 6,7 un 8 Iphone, kas man ļoti patīk, bet daudzi komentē internetā, ka nav vērts ņemt šādu modeli.
Kādus Iphone lietojat jūs? Patīk/nepatīk?
02.07.2020 23:35 |

Reitings 1844
Reģ: 02.03.2020
Izle Zizle @ 03.07.2020 10:24
Esmu Apple piekritēja, lietotoju gan iphone, gan ipad, gan MacBook Air, watch, Apple TV..
Īsti nesaskatu jēgu no plika iphone, ja nelieto visus saistītos produktus klāt. Tur jau tas lielākais labums iphone ar watch kopā, iphone ar MacBook (man ir ļoti ērti, jo, ja esmu ceļā, tad varu caur telefonu piekļūt Excel un citiem dokumentiem, kas uz datora).
Ja gribi tīri plezīram un labām bildēm, nu nez, vai ir vērts to naudu izmest.

Hesus, mūsdienās telefons jau ir kā viss vienā, nav jāsaka, ka telefons bez macbooka,pulksteņiem utt., nav vērtīgs pirkums.
Jā, ir ērti, ja tās lietas ir, bet tās nav pirmās nepieciešamības lietas.
Un tieši bildes, kvalitāte ir lielākais trumpis telefonam.
...
Sasmējos par to lāpstu, bet lielāks telefons ir konča!
03.07.2020 11:58 |

Reitings 420
Reģ: 04.06.2020
Katz @ 03.07.2020 11:58

Hesus, mūsdienās telefons jau ir kā viss vienā, nav jāsaka, ka telefons bez macbooka,pulksteņiem utt., nav vērtīgs pirkums.
Jā, ir ērti, ja tās lietas ir, bet tās nav pirmās nepieciešamības lietas.
Un tieši bildes, kvalitāte ir lielākais trumpis telefonam.
...
Sasmējos par to lāpstu, bet lielāks telefons ir konča!

Telefonam lielākais trumpis bildes? ? Tikai tādā gadījumā, ja tur ar tām bildēm vari nopelnīt naudu. Kāda jēga izmest 1000 eiro par telefonu? Lai taisītu smukas bildes, kurām uzlikt filtrus priekš instagram? ? Bildes nav pirmās nepieciešamības lietas telefonā.
03.07.2020 12:08 |

Reitings 9596
Reģ: 06.03.2012
Katz, nu man ir svarīgi, lai ar telefonu varu darboties ar vienu roku. Lielāks izmērs man ir neērts. Labprāt nopirktu kaut ko vecā se izmērā.
03.07.2020 12:11 |

Reitings 9596
Reģ: 06.03.2012
Da labi, man šķiet, ka mūsdienās bildes kvalitāte tiešām svarīga. Es savas telefona bildes (bērna bildes) drukāju un vedu omēm. Fotoaparāts bieži nav pa rokai, telefons gan vienmēr.
03.07.2020 12:13 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits