watchingandtalking @ 28.06.2020 10:25Šo es nesaprotu, kā var ziedot savu dzīvi darbam, šķiet ļoti skumji, pat ļoti. Vienīgais kad tas ir ok manuprāt ir tad ja ir savs uzņēmums un tā ir sirds lieta, savādāk, izniekots dzīves laiks, kāda cita labā. Tāda kā mūsdienu brīvpratīga vergošana :(
watchingandtalking @ 28.06.2020 10:25Šo es nesaprotu, kā var ziedot savu dzīvi darbam, šķiet ļoti skumji, pat ļoti. Vienīgais kad tas ir ok manuprāt ir tad ja ir savs uzņēmums un tā ir sirds lieta, savādāk, izniekots dzīves laiks, kāda cita labā. Tāda kā mūsdienu brīvpratīga vergošana :(
Lalalana @ 28.06.2020 17:23
es ari nesaprotu :D man bija daudz labak attalgots darba , bet bija tik ilgi japaliek pec darba laika, ka sausmas, aizgaju driz vien prom. ja butu paliksusi saja darba vietaa, butu iegadajusies labaku dzivokli, brt nu kam man to kruto dzivokli, ja majas nebutu vispar , tik darbā
Eksperte @ 28.06.2020 17:29
Ir jau arī opcija strādāt tik ilgi līdz iegādā labāku dzīvokli un tad arī doties prom.
Meja @ 28.06.2020 19:53Strādāju 3 darbos jau apmēram 3gadus, katru mēnesi sanāk ap 270 stundām. Tieku ar slodzi labi galā,man ir plānotājs,kas palīdz organizēt darbus. Vienmēr zinu,kur un kad man ir jābūt,kontrolēju to! Sākumā bija grūti pierast pie šādas slodzes,bet tagad jūtos labi! Lai gan mazliet veselība ir pabojājusies...cenšos mazliet samazināt slodzi,jo mērķis,kas bija, jau sasniegts. Kā arī vienmēr saplānoju,lai vismaz viena nedēļas nogale ir brīva!
Novēlu Tev izturību,pacietību un galvenais disciplīnu,lai nepazaudētu sevi darbos un vienmēr atrastu laiku arī sev!?
bulta @ 28.06.2020 19:56Strādāju 100 stundas nedēļā sev, lai nestrādātu 40 stundas citam ;)