Es tiku nostādīta fakta priekšā ka viņš brauks un pirks, kad pateicu nē, iespītējās un saka ka brauks tik un tā.
Maxxxiii @ 25.06.2020 09:21Kamer esam attiecības pirkti 2auto.Gan par pirmo, gan otro apspriedāmies kopā,jo braukājām abi.
Tā arī parasti visu pārējo apspriežam. Viena parasti pērku drēbes un mājas lietas.
Vienu reizi strīds bija par bērnu ratiem. Viņa radi atdeva tizlus ratus ar kuriem gadiem jau neviens vairāk nestaigā +ļoti nolietoti. Bez teikšanas aizbraucu un nopirku citus.
berry98 @ 25.06.2020 09:23Auto mums ir katram un abi auto ir laba darba kārtība. Kad tika liemts par viena auto maiņu mēs kopā sedamies un spriedām kādu auto, par kādiem līdzekļiem, tad tas tika risināts kopā.
No automašīnām es saprotu ļoti daudz un principa mašīnh ko velas pirkt ir gandrīz tada pati kāda viņam jau tagad ir.
Pret esmu tādēl ka cilveks nav uzzinajis manu viedokli un nolemis darit vienpersoniski, ta ari jau ir bijis ar pirmo auto. Manuprat ģimene savus plānus apspriež kopā, vismaz maniem vecakiem tā ir bijis un tāpēc esmu nesaprašanā.
berry98 @ 25.06.2020 09:23Auto mums ir katram un abi auto ir laba darba kārtība. Kad tika liemts par viena auto maiņu mēs kopā sedamies un spriedām kādu auto, par kādiem līdzekļiem, tad tas tika risināts kopā.
No automašīnām es saprotu ļoti daudz un principa mašīnh ko velas pirkt ir gandrīz tada pati kāda viņam jau tagad ir.
Pret esmu tādēl ka cilveks nav uzzinajis manu viedokli un nolemis darit vienpersoniski, ta ari jau ir bijis ar pirmo auto. Manuprat ģimene savus plānus apspriež kopā, vismaz maniem vecakiem tā ir bijis un tāpēc esmu nesaprašanā.
Maxxxiii @ 25.06.2020 09:30
Pilnībā piekrītu un es nebūtu apmierināta ja kaut ko pirktu nepasakot man. Ja padomā, tad manā paziņu, ģimenes lokā nav tādu pāru, kas neapspriežas par pirkumiem un citām lietām.
Eksperte @ 25.06.2020 09:31
Jaunā auto iegāde skar arī tavu budžetu? Krājāt kopīgi?
berry98 @ 25.06.2020 09:36
Visas maksāšanas tiks veiktas gan no kopējās naudas gan no naudas kas būs kad pārdos tagadejo auto. Turpretīm tagadējais auto tika iegādāts kopējiem spēkiem
berry98 @ 25.06.2020 09:36
Visas maksāšanas tiks veiktas gan no kopējās naudas gan no naudas kas būs kad pārdos tagadejo auto. Turpretīm tagadējais auto tika iegādāts kopējiem spēkiem
MsInga @ 25.06.2020 09:59
Gan jau, ka, ar “kopējo naudu” šeit tiek domāta “dzīvesbiedra nauda”. Ne jau nu vins ies maksāt savu mašīnu no naudas, kuru esi nopelnijusi darbā(ja Tev vispār ir darbs), vai arī no Taviem alimentiem.
berry98 @ 25.06.2020 09:34
Galu galā man arī var būt savs viedoklis un braukšana kaut kur pēc mašīnas kura pat nav īsti vērtīga, tam es jēgu neredzu, tur pretīm te pat Latvija auto ari var nopirkt.
Smieklīgi sanāk, bet pat tagad viņš īsti neiespringst par mūsu attiecībām un pat necenšas parunāt par to.
berry98 @ 25.06.2020 10:02
Visparība darbs man ir un pelnu es labi, alimentu man nav.
naudu mēs nešķirojam un liekam kopējā "maciņā"