Muffin @ 22.06.2020 19:25
Sveikas šajā siltajā vakarā.
Man ir radušās pārdomas. Ar draugu esam kopā divis gadus. Attiecībās ir lieliski, nav par ko sūdzēties. Bet nesaprotu kapēc manam pusim nav draugu. Zinu, ka ir no studiju laika viens draugs, bet satikušies nav kādus 3 gadus, jo dzīvo citās pilsētās. Visvairāk par to aizdomājos tagad, kad ir vasara, lielisks laiks, jāsvin jāņi. Visi kaut kur satiekas, atpūšas pie dabas utt. Es ar savu draugu tikai divatā. Protams, tas nav slikti, bet dažreiz gribas kat ko padarīt lielākā kompanijā. Bet tas notiek tikai tad kad es kaut ko izplānoju. Pa retam atpūšamies kopā ar manām draudzenēm. Jāņus arī svinēsim pie manas ģimenes, jo draugam nekādu piedāvājumu ne no viena nav. Kā cilvēks jau man pusis ir pavisam normāls cilvēks, nu nav viņam tik briesmīgs raksturs lai neviens negribētu ar viņu draudzēties. Ahh tikai izstāstiju savu problēmiņu ja to var saukt par tādu. Neesmu protams jautājusi viņam. Negribas aizskart, jo tomēr tāds nopietns jautājums. Kapēc tev nav draugu?Kā ir ar jūsu puišiem? Vai pavadat 100% brīvo laiku tikai divatā vai arī atpūšaties ar puša draugiem? Vai jūsu draugiem ir tā saucamie čomi?
atklāti sakot man pašai nav tuvu draudzeņu ir tikai ļoti labas paziņas, ar kurām bijām tuvas, tad kad kopā atradāmies vienā vidē. Tad draudzejāmies utt. Videi mainoties palikā tā kā paziņu līmenī. Nesen sastrīdējos ar pedējo skolas draudzeni. Esmu tik laimīga, ka beidzot bija pamats tikt no viņas vaļā uz viem laikiem ( ko esmu jau mēģinājusi darīt iepriekš). Šoreiz aizskatu viņas jūtas ar to, ka neļāvu viņai sevi izmantot. Nu tāda brīvība. Super! Jā, atbraucot uz laukiem vairs nebūs kompanijas ar ko aiziet pastaigāties, bet tad no citas puses.... tikai tas ka miesa blakus un neviens neksatās uz tevi šķībi ka viens staigā. Pastāstīt neko man nevar. Kopumā cileks maz ko ir redzējis. Izglītības augstākās nav. Un vajag tikai pa klubiem puišus ķert. Khmmm. Un mani tam arī izmanto. Pff cik labi ka pagātne. Tad bija tie laiki, tagad ir citi. Man manas kādreizējās dreudzenes ''ņirazļej vada'' beigās izrādījās lielākās skauģes un ļauna vēlētājas. Pat tad, ja uz to brīfi tiešām bijām draudzenes, manoties apstākļiem, sastopoties ar grūtībām un tāpēc manoties cilvēkiem, man ar šiem cilvekiem nav vairs nekā kopēja. Nav nedz izdevīgi būt kopā, nedz arī ir tas emocionālais saturs un atklātums, laba vēlēšana. Neesmu muļķe, un redzu daudz kam cauri. Varbūt ne uzreiz, bet tomēr. Atklāti sakot, nemaz tā īsti neredzu to īsto draudzību, redzu sievietes apvienojamies grupās, uz tik izlgu laiku, kamēr ir izdevīgi. Un ja šīs grupas neizjūk, tad ir slikti, jo zini, ka neviena nav attīstījusies, izaugusi to. Tāpat arī darbā un univeristātē. Ir ļoti aizpriedumainas dāmas, dāmas kas ir ļoti iedomīgas un tādas kas ir intrigantes izdevīguma meklētājas. Atklāti sakot neesmu tādas, kas pieņemtu, ka mani izmanto. Ar tādām kas mani novilks līdz sava līmeni (maukas šeit domāju) nevēlos saieties, bet normālām sievietēm parasti ir ģimenes, viņas ir aizņemtas vai introvertas. Īsti izvēle nepaliek.
Šiet agstāk minētais nav nekādi draugi. Tie nav arī paziņas. Tā ir kompānijas, kas apvienojas konkrētiem mērķiem- piemēram tusēšanai.
Kopumā valda uzskatus, ka sieviešu starpā ir sirsnīgākas attiecības ( un vīriešiem pat būtu ieteicams sadraudzēties ar sevietēm, lai būtu patiesa draudzība) un vīrieši vairāk apvienojas izdevīguma vadīti. Atklāti sakot mani novērojumi arīdzen tam atbilst. Viss varbūt izsatās labi no malas, bet iekšpusē ir tā pati nenovīdība un izmanotošan.
Zinu ļoti daudz saarīgu puišu kuriem nav tas lielais draugu loks, bet ir labi ja pāris tuvākas draudzības, paziņas. Atklāti sakot man tas liekas pat loti ok. Parasti ir vai nu mierīgi mājās pasēdētāji, sava dzīves kārtotāji vai nu baigie kompānijas dvēseles, tusētāji. Varbūt jaunībā, tas likās aizraujoši, bet šõbrīd tas liekas stulbi un tukši. Negribētu ar tādu būt kopā. Tāpēc izbrīna, tas kā dāmas sūdzas par to, ka mājās nav balagāna. Pieņemu, ka var izveidoties situācija, ka vīrietim vispār nav īstu draugu. Tādu situāciju ir pa pilnam. Bet vai tad viņam vispār nav kontaktu, paziņu utt. Jo tās ir 2 dažādas lietas. Pieauguši cilvēki, kuriem viss ir kārtībā vairak runā par ģimenēm nevis par daudzību. Labi ja saglabājas īsta draudzība līdz sirmam vecumam, bet kopumā uzskatu ka draugu būšanai jāpaliek pusaudžu un jaunības gados, bet ģimenes būšanai pieauguša cilvēka gados.