Ko plānojat darīt pa šiem svētkiem? Varbūt mums šeit ir kādi gaviļnieki un gaviļnieces? ? Es droši vien neko, alkoholu lietot nevaru, sieru ēst nevaru.. iet uz ballītēm nav jēgas, sēdēšu mājās ?
ciemos pie radiem svinēšu. Jāņi man mīļākie svētki, tad tos arī svinu kā pienākas, un līdz rītam. paiela kompānija, vainagi, alus, dejas, sašļiki utt. Pa dienu brauciens pēc meijām, puķēm, ēst gatavošana.
ciemos pie radiem svinēšu. Jāņi man mīļākie svētki, tad tos arī svinu kā pienākas, un līdz rītam. paiela kompānija, vainagi, alus, dejas, sašļiki utt. Pa dienu brauciens pēc meijām, puķēm, ēst gatavošana.
Mēs tāpat. Tik mums jau dažus gadus svinēt sanāk no 22 datuma, jo tuvam radam dzimšanas diena.
Es ASV svinesu. Ari alko lietot nevaru, sieru est nevaru, sipolus redzejusu sasliku ar ne.. bet edisu tapat, slikti bus, bet vienalga ? un vismaz majiniekus papriecesu ar vederpriekiem!
Bulta savā elementā - strādāšot, nesvinot. Aizmirsi pieminēt, ka svētkus nesvini, jo tas ir bezjēdzīgi un visas sievietes ir mantrauses, bez mērķiem dzīvē un meklē tikai labumu večos.?