kabans @ 15.06.2020 19:27ja telts un gulammais ko maksaa.. bet tas jau ir uz ilgu laiku... mans gulammaiss un telts kalpo jau skiet kaadus 7-8 gadus, tiek zimantots 2-3x gadaa
laimonis @ 15.06.2020 19:54
a kāpēc manaj stiprinājumi bija jāpēr pēc dažām izmatošanas reizēm jauni?
Nu ja kalpo .. tad guli pats ar sevi savā teltī un nekomfortā. Salsti naktī (un pēc esošajiem apstākļiem arī mirksti) un kakā krūmiņos. A sievietei to var nepiedāvāt!
kabans @ 15.06.2020 20:18
Iespējams lēto variantu pirki...man ir lafuma telts..
Nezinu par kādu mirksanu runa- ir teltis kuras vispār nelaiž cauri....ar savējo esmu gulējis ka līst visu nakti un nekas nav cauri izgājis....par salsanu- attiecīgo guļammaisu jānopērk ...manejais paredzēts līdz pat 5 grādiem....apakšā vēl labu matraci vajag un būs labāk nekā videja konforya gulta.
Turklāt ja laivo pa labiekārtotu maršrutu nekādos kruminos nav jākaka, un sagatavoto ēdienu var ēst pie galda.
kabans @ 15.06.2020 20:18
Iespējams lēto variantu pirki...man ir lafuma telts..
Nezinu par kādu mirksanu runa- ir teltis kuras vispār nelaiž cauri....ar savējo esmu gulējis ka līst visu nakti un nekas nav cauri izgājis....par salsanu- attiecīgo guļammaisu jānopērk ...manejais paredzēts līdz pat 5 grādiem....apakšā vēl labu matraci vajag un būs labāk nekā videja konforya gulta.
Turklāt ja laivo pa labiekārtotu maršrutu nekādos kruminos nav jākaka, un sagatavoto ēdienu var ēst pie galda.
Freids @ 15.06.2020 20:25Kāda vēl manipulēšana. Vispār tā ir cieņa pret savu ķermeni un zināmas latiņas uzturēšana, neatdoties par kafiju, puķu pušķi nedēļas laikā. Varbūt vienkārši no sākuma “aptaustīt” cilvēku. Bet ko mēs par to seno un sen mirušo dinozauru. Sen sen tas nav redzēts.
Laikam esi no tām kas uzskata, ka sekss ir tas pats kas paēst vai padzerties? Eeem, vispār tā nav. Tā ir lieliska un patīkama dzīves sastāvdaļa, vitāli svarīga attiecībās, bet noteikti nav absolūta nepieciešamība.
Man vairs nejūk 2 lietas- iekāre, ķīmija un mīlestība.
Ja par attiecībām- lai tādās ielaistos ir citas daudz svarīgākas īpašības par seksu, lai tās būtu perspektīvas un abpusēji patīkamas. No pieredzes un paša kļūdām.
Didi_xcx @ 15.06.2020 20:54Laimonis, piekritu tev, virietim pienacigi jarupejas par sievieti, citadi shadas izklaides teltī var novest pie nopietnām urīnceļu problēmām. Vecim jāparūpējas par sievieti, nevis jāliek teltī gulēt...
Maxxxiii @ 15.06.2020 21:07
Tad jau daļa armijas vīru ir urīnceļu slimnieki?Festivālu apmeklētāji taču arī teltīs guļ.
Un vispār te piedāvāja to kaa vienu no variantiem, nevis liek.
laimonis @ 15.06.2020 21:12
protams ka vismaz daļa ir .
Un vis slimākās ir tās, kad feikos ādas legingos (lasi naftas- pievelk aukstumu) ziemā skraida -20 grādos īsās modernās kurciņās ar vienīgo apakšvļu kas viņām ir- stringos.
Tās nu ir vis slimākās.
Skairs ka tie festiālu dalībnieki ir ne tikai atsaldēti, bet arī salietojušies.. pēc uzvedības jāskatās. A kads sadzeries un salietojies aukstumu nejūti ... tikai nākamajā dienā jūti visu kas tev ir nācis klāt par kaitēm.
Tu kas teltī neesi gulējusi, ka tādus komentārus bārsti