kay @ 08.06.2020 08:53Iespraukšos ar savu jautājumu - vai uz balkona var smēķēt? Mans apakšējais kaimiņš kūpina 20x dienā un tā kā siltajās dienās turu balkonu vaļā (pat pietiek ar ziemas vēdināšanu), visi dūmi un smaka nāk iekšā dzīvoklī. Pats trakākais, ka arī naktī (pulkstens divos, trijos) un es pamostos no sajūtas, ka smoku no dūmiem.
kay @ 08.06.2020 08:53Iespraukšos ar savu jautājumu - vai uz balkona var smēķēt? Mans apakšējais kaimiņš kūpina 20x dienā un tā kā siltajās dienās turu balkonu vaļā (pat pietiek ar ziemas vēdināšanu), visi dūmi un smaka nāk iekšā dzīvoklī. Pats trakākais, ka arī naktī (pulkstens divos, trijos) un es pamostos no sajūtas, ka smoku no dūmiem.
miss99 @ 08.06.2020 10:54
Saskaņā ar likumu uz balkoniem smēķēt ir aizliegts tikai tad, ja pret to kāds pamatoti iebilst. Proti, runa ir par blakus dzīvokļiem, kuriem traucē no balkona kūpošie dūmi, kas plūst iekšā viņu dzīvokļos. Tādos gadījumos no sākuma būtu jāvēršas pie attiecīgā kaimiņa un jāinformē viņš, ka viņa tabakas dūmi traucē. Savukārt, ja sarunu ceļā neizdodas panākt kompromisu, tad ir pamats saukt policiju, kas attiecīgi fiksēs pārkāpumu.
uz balkoniem smēķēt ir aizliegts tikai tad, ja pret to kāds pamatoti iebilst.
dieviets @ 08.06.2020 13:50miss99 pareizi uzrakstīja
bet pievērs uzmanību vārdam pamatoti. Tev jāpaskaidro kaimiņam, ka viņa smēķēšana tev nevis vienkārši nepatīk, bet rada tādu un šitādu konkrētu kaitējumu. Smēķēšanas faktu iesaku nofilmēt, tāpat kā šo sarunu ar kaimiņu. Citādi sanāks tavs vārds pret kaimiņu vārdu.
Dream woman @ 08.06.2020 16:31kay, man taada pati probleema kaa tev.. visu laiku turu valjaa virtuves logu, bet besii jo gribas caurveeju, visu laiku shkrobojos, un sodien nobljaavos ka lai paarstaaj piipeet uz balkona, ja ne saukshu policiju.. uzreiz dzirdeeju,kaa aizskrien no balkona. Uz vinju lamaajos jo vinjs arii ir tas kas piipee kaapnjutelpaa, par ko visi kaiminji ir dusmiigi, jo ar citiem probleemu nav tikai vinju.
Vai jūsuprāt, mans arguments ir gana pamatots? Es katru nakti mostos no tā, ka liekas, ka smoku. Pamostoties sajūtu dūmu smaku dzīvoklī. Nu nevaru, diemžēl, turēt logus ciet. Man mājās nebūs ko elpot. Īpaši karstās dienās.