Es arī vislabāk jūtos vienatnē. Jā, reizi pa reizei aizbraukt ciemos ir viena lieta, bet, ja man būtu pie puiša draugiem vai radiem jāciemojas bieži, tad tas man radītu lielu diskomfortu. Uzskatu, ka tā ir lieta, kura partnerim būtu jāsaprot un jārespektē - ka mēs visi esam dažādi un ka ekstraverts gan jau ar lielāko prieku kaut katru nedēļu dotos ciemos, kamēr introvertam tāda piespiedu socializēšanās sagādā neērtus, nepatīkamus mirkļus. Kā arī nezinu par kādu kompromisu tavs draugs runā, jo man, pēc tā, ko esi uzrakstījusi, izklausās, ka tieši viņš ir tas, kurš neiet uz kompromisu, ja reiz liek tev katru reizi doties ar viņu kopā pie viņa radiem, bet tad, kad beidzot saņemies atteikties, uzmet lūpu.
Es vēlreiz, aci pret aci, nopietni parunātu par šo tēmu un izteiktu savas domas, godīgi pateiktu, ka neatsakies no ciemošanās kā tādas, bet ka tāda bieža ciemošanās tev liek justies nekomfortabli. Ja otrs cilvēks turpinātu ignorēt manas emocijas, aizdomātos par attiecību nākotni.
Un atvainojos, bet man vispār izklausās dīvaini, ka vīrietis var apvainoties par to, ka visu laiku neesi viņam blakus, kad viņš ciemojas pie radiem. Neesat taču saauguši kopā! Tādi uzskati liktos pieņemami tīņiem, bet ne diviem pieaugušiem cilvēkiem. Laiku kopā var pavadīt dažādos veidos, ne tikai visu laiku velkot tevi pie saviem radiem. Atvainojos, ja par skarbu.