Sveikas, meitenes!
Uzreiz saku, ja ja kādam ir nepatika pret gejiem, lesbietēm, biseksuāļiem utt, nemaz nelasi tālāk.
Tātad.
Esmu bisexual. Šobrīd esmu attiecibās ar puisi. Esam pāris 2 gadus, nekad agrāk nav bijušas problēmas, taču viņš ir puisis ir grūtu raksturu. Pēdējā laikā ir ļoti grūti un visu padara grūtāku fakts, ka man patīk arī meitenes. Man ir draudzene kurai ir draudzene. ? Mēs daudz kontaktejamies un es jūtu ka man rodas jūtas, jo nekad vina nav bijusi vienaldzīga. Protams, traucē viņas draudzene. Viņa nezina par mani.
Mēs esam runājušas par jūtām starp mums, nolēmām palikt draudzenes, tomēr jeb kura mūsu saruna izvēršas par flirtu. Viņa nevēlas pamest savu draudzeni, jo viņai žēl viņas.
Man ir žēl puisis. Viņš jūt ka kaut kas nav kārtībā, bet es negribu viņam atklāt kas par vainu, jo viņš nekad nav varējis pieņemt manu seksuālo orientāciju.
Ko man darīt? Es saprotu ka ar šo meiteni man nekā var nebūt, esmu mēģinājusi pārtraukt kontaktu bet viņā uzrodas atkal un atkal sakot ka negrib mani pazaudēt. Jūtu ka tas ir abpusēji, bet nezinu vai tam ir nākotne.