Kādus pērkat? Kas pārbaudīts no iepriekšējām grūtniecībām? Pašlaik dzeru folskābi un Elevit,bet man sajūta,ka no viņiem man nelaba dūša. Kādas atsauksmes par Pregnacare? Vēl ārste lika C vitamīnu dzert,lai vīrudi neķeras klāt.
Līdz 12. Nedēļai lietoju folijskābi un D vitamīnu. Otrajā trimestrī lietoju pregnacare vitamīnus(vienu iepakojumu)+dzelzi un D vitamīnu. Tagad pēdējā trimestrī tikai dzelzi, ferretab.
Folskābi pirmajā trimestrī,magne b6,kad sāka druksu krampjus raut un dzelzi,kad nokritās.Tā visu grūtniecības laiku D vitamīnu,tas grūtniecēm īpaši svarīgs,lai nav oēc tam problēmas ar zobiem,piemēram.
Ferrum lek, jo zems dzelzis. Nateo 4000, jo grūtniecības laikā vajag uzņemt papildus. Magni b6, kad rauj krampjus. Grūtnieču vitamīnus mana ginekoloģe vispār neieteica, ja nav ļoti sliktas analīzes.
Cik daudz D vitamīna dzerat? To man daktere neteica,bet ta ikdienā dzeru,bet varbūt tagad vairāk vajag.Dzeru 4pilienus Vigantol katru dienu.
Līdz Maijam lietoju 3 pilienus dienā. Ar Maiju nelietoju vispār, pa daudz arī nedrīkst lietot var būt problèmas. Ieteiktu painteresēties par D vit analīzi, lai noteiktu līmeni.
Visu gr. lietoju folijskābi un magniju, magnija devu palielināja ar katru trimestri. Vairāk neko nedzēru, jo analīzes bija teicamas, tāpēc, ka ļoti pareizi ēdu.