Dola @ 12.05.2020 16:07Draugs pirms pāris gadiem šo bija mēģinājis. Sīki neatcerēšos. Bet viņš darīja tā - no rīta bez brokastīm sportiska aktivitāte, viņš skrēja. Tad no divpadsmitiem līdz sešiem laikam ēda visu ko gribēja, protams ktkādās robežās, pa dienu vel kāds treniņš. Pa 2 mēnešiem ļoti nokritās ķermeņa kopējā masā. Sākumā grūti, bet tad pierodot un organisms liekas brīvāks. Viņam veselības problēmas neradās, un svars arī neatnāca atpakaļ.
Daisey @ 12.05.2020 21:20Paldies kas dālijās ar pieredzi. )
Bet jūs ēdiet ļoti veselīgi tās visas ēdienreizes vai ir arī kādi našķīši utt ?
Neesmu sīkāk šo visu vēl pētījusi ,paskatīšos. Gribas jau pamēģināt. Nav nekāds liekais svars ,bet gribas attīrit organismu un nedaudz atgūt formu kā teikt :D
bigsister @ 12.05.2020 21:59
Ja vēlies attīrīties, varbūt uztaisi sulu kūri?
Un runājot par svara uzturēšanu.Es savu svaru uzturu ar pavisam mazām ēdienreizēm. Man ir nopirkta tāda maza izmēra bļodiņa, līdz ar to var vieglāk sekot ar apēsto daudzumu. Jo ja piekrauju pilnu šķīvi, tad var apēst vairāk nekā vajag.
Ēdu, kad tiešām gribas un nerēķinu laikus cikos ir nākamā ēdienreize. Un ēdu visu ko gribu, arī ieskaitot saldumus.
Pilnīgi pēc katras ēdienreizes kustos, vai nu eju skriet, vai vienkārši taisu pietupienus, atspiežos, vai uzlieku video treniņu. Muskuļaina neesmu, bet slaida gan.
Fastingu droši vien baidītos taisīt, jo negribas badināt savu organismu :D
Tiara @ 12.05.2020 22:48Esmu LCHF (biju uz keto) + fastings 16/8, zaudēju 13kg, draugs 23 kg 5 mēn laikā bez fiziskām aktivitātēm tobrīd. Katru dienu kūkas utt ēdām ???
Tiara @ 12.05.2020 22:48Esmu LCHF (biju uz keto) + fastings 16/8, zaudēju 13kg, draugs 23 kg 5 mēn laikā bez fiziskām aktivitātēm tobrīd. Katru dienu kūkas utt ēdām ???
Lalalana @ 12.05.2020 23:08
Kāds tev bija sākotnējais svars?