Dola @ 12.05.2020 11:40Arī interesē. Kā tagad ir, no šodienas zobārstniecība strādā, var rakstīties? Ziņu portālos info par šo neatradu.. ?
Astoria @ 12.05.2020 12:44Zvanīju pirmīt uz vienu klīniku, pierakstīties var, bet, kad uzklausīja manu problēmu, teica, lai labāk uzreiz rakstos uz stomatoloģijas institūtu. Izdevās pierakstīties uz rītdienu. Man liekas, ka šis ir tas brīdis, kad ar akūtām problēmām ir daudz vieglāk kaut kur tikt, piemēram, pie savas ginekoloģes varēju pierakstīties uz nākamo dienu, kaut parasti 2 nedēļas jāgaida uz brīvu pierakstu.
blacke @ 12.05.2020 12:47
Es nesen rāvu zobus stomatoloģijas institūtā, atstāju 280eur.
Astoria @ 12.05.2020 13:20
Kāda bija Tava situācija? Cik esmu pētījusi, tā arī cenas grozās - ap 200eur. Mani gan tieši interesē vēl pilnīgi neizauguša, iekaisuša gudrības zoba raušana.
blacke @ 12.05.2020 13:36Vai tad šuves neliek vienmēr? Man arī sašuva tur kur izrāva..
kay @ 12.05.2020 13:33Es rāvu gudrības zobu pirms aptuveni 4 gadiem Stomatoloģijas institūtā. Samaksāju ap 180€. Tādas tās cenas arī aptuveni ir. Man tas gudrības zobs būtu sācis stumt visus augšējos kopā, tāpēc priecājos, ka man izlēma ļoti ātri to izraut. Manā gadījumā bija arī smaganu griešana un šūšana, līdz ar to noteikti arī tā cena mainās atkarībā no sarežģītības!
bouquettt @ 12.05.2020 21:07Cik saprotu, stomatoloģijas institūtā laikam rauj sarežģītākos gadījumos, tāpēc tik dārgi? Pati pierakstījos pie zobārsta uz gudrības zoba raušanu uz maija beigām. Cenas mana zobārsta mājaslapā norādītas līdz 100€, tad jau redzēšu. Nedēļu jau žoklis un smagana sāp no gudrības zoba, bet ātrāk nevar tikt pie sava zobārsta, pie cita īsti negribas.
vivii @ 12.05.2020 16:10
Man pirms 5 gadiem izrāva divus augšējos, nebija sarežģīti, bet ilgi nevarēja izraut, stingra sakne abiem. Par katru reizi (1zobs) samaksāju 70€
Man ļoti patīk ķirurgs Gints Saulītis ??
Un nē, man neko nešuva, šuj tad ja griež vai ir bijis pirms tam ārstēts iekaisums ar strutām utt.
Astoria @ 12.05.2020 10:59Sveiki! Vai varat ieteikt kādu zobārstniecības klīniku Rīgas centrā vai tā apkaimē, kur veikt gudrības zoba izraušanu? Interesē nesenākās atsauksmes, aptuvenās cenas.