Vismaz gadu ja ne divus ir brivi pieejams uz katra stura sejas kontura labojums. Pirms tam vel bija biša kamoliņu operacija, kas bija nelielu iegriezumu veicot mutes dobuma, otra puse vaigam, laikam jau visas paspejusas izoperet vai nomainija vaigu kaulu injekcijas. Biezak tomer tiek veikts, lai mainitu tiesi degunu. Man pazinu vidu daudzas "harmonizejusas" sejas aprises. Deguns ar kukumu, liels, gars, padarot izteiksmigaku zodu, ari deguns izskatas labak. Neredzu neko sliktu, jo rezultati biezi vien ir wow un loti forsi. Uz vecumu tomer tas tauku dziedzeru apjoms mainas un gravitacija dara savu. Katram savs, kad man bija asins kapilaru procesura, pec kuras izskatijos tataariete, es biju koloboks, seja apala, apala no tuskas, ta smejos par sevi, visi kuri redzeja, bija soka ? bet par ko stasts, kaut kada ceturtaja diena biju konference, kur satiku labus kolegus, un saku, nu,ja man tur ta sanaca ??, lielaks parsteigums bija, kad vairaki teica, ka ar vaigiem simpatiskaka izskatijos. Tas ir gaumes jautajums, jo ar tiem vaigiem negribeju palikt.
Man ari patik, ka musdienas var kaut ko uzlabots, izlabot, uzfrisinat.