keegan @ 01.05.2020 18:26Friends - es gan nezinu vai ir kāds cilvēks, kurš nav redzējis ? bet man tas ir 10/10 seriāls
Why women kill - diez gan inčīgs. Un pagaidām 1 sezona (bet tieši viss stāsts no a līdz z). Daudz interesanti un negaidīti pavērsieni.
One three hill - Best of the best! Tas ir tāds tipiskais seriāls par dzīvi, mīlestību, draudzību n shit. Viņš nav svaigs, skatījos pirms dažiem gadiem, bet kad noskatījos pēdējo sēriju (kopā ir 10 sezonas , ja nemaldos). Man bija tāda sajūta, ka trūkst gabals no manas dzīves :D
Bold type - arī tāds interesants chick flick type seriāls. Par 3 draudzenēm, kuras strādā žurnāla redakcijā, dzīve, mīlestība utt. Seriāls ir jauns, kkad vasarā laikam būs nākamā, piektā sezona.
Scorpion - par 4 cilvēkiem, kuriem ir augsts IQ, viņi sadarbojas ar... Hmm, kaut ko līdzīgu FIB, īsti vairs neatceros. Risina dažādas sarežģītas situācijas. Ir arī nedaudz humora. Forsš sižets, labi notur interesi.
ja nav tiešām perfektas angļu valodas zināšanas, tad noteikti vajag subtitrus, bet vispārīgi pat ar visām savām labajām angļu valodas zināšanām, es lieku subtitrus
pinkuminka @ 01.05.2020 19:48Ieteikšu savus seriālus:
1) Riverdale
2) The Vampire diaries
3) Pretty Little liars
4) You
5) Gossip Girl
blacke @ 01.05.2020 19:24
haha, same :D
kay @ 01.05.2020 20:45
Reizēm sanāk pat apstādināt un vienkārši googlēt, lai saprastu to kontekstu, bet čakars ik pēc 5min to darīt ??
kay @ 01.05.2020 18:38
Es neesmu redzējusi Friends ??? Draugam tas ir mīļākais seriāls un viņš man piespieda skatīties, bet viņš visus jokus teica priekšā, tā kā "skaties tūlīt Reičela darīs to", "skaties tūlīt Fēbe dziedās dziesmu par..." un es pateicu, ka neskatīšos kopā ar viņu. Kā arī.. joki diemžēl nelikās smieklīgi. Varbūt tāpēc, ka daudzi tik ļoti uzspiež skatīties, negribu skatīties un nešķiet smieklīgi.
keegan @ 01.05.2020 22:32
Haha, es varu iedomāties kā tas ir. ? Un es vēlos kaut es būtu tas cilvēks kurš nav redzējis Friends, jo ir tik žēl, ka visas sērijas jau zinu no galvas un nav vairs tas... Tas ir seriāls kurā es teiktu, ka vajag "ieieties" 1. Sezona iespējams nav tik spoža jo pats sākums, tā seriāla pati esence un smieklīgums laikam 90% ir pašos tēlos un viņu būtībā. Paiet laiks kamēr viņus iepazīst.
Bet jā, humori ir dažādi un nevisiem iet pie sirds visi. Tāpat arī man neliekas ne interesanti, ne smieklīgi seriāli "How I met your mother" un "The Big Bang Theory", ko daudzi nesaprot ?