Jā, 3 mēneši nav daudz, tomēr saprotu šīs sajūtas, pati esmu piedzīvojusi ko līdzīgu, tikai man kopābūšanas ilgums bija vēl mazāks - 1 mēnesis. :D Protams, pirms tam jau bija mazi solīši līdz attiecību uzsākšanai, simpātijas un viss cits, bet pa īstam kā pāris bijām šo 1 mēnesi. Šķiršanās iniciatīva bija no viņa, turklāt negaidīti, tāpēc biju pārsteigta. Asaras pa gaisu, jo biju līdz ausīm samīlējusies viņā, turklāt pirms tam bijām vienkārši draugi ilgu laiku, līdz ar to bija daudz kopīga laika un atmiņu. Plus vēl pa virsu citi nesmukumi, jo viņš izstāstīja attiecību detaļas citiem mūsu kopīgajiem draugiem un novēla vainu uz mani, ka tas viss tā izvērtās, tāpēc tas piesaistīja lieku uzmanību. Biju vīlusies un dusmīga, piedevām vēl attiecīgās sajūtas, kas ir pēc šķiršanās. Bērnudārzs, protams, tagad ir pagājuši 2 gadi, kopš esam šķīrušies, apsveicam viens otru svētkos, mēdzam papļāpāt, bet neko vairāk, esmu priecīga, ka neesam kopā, ilgi tās attiecības tāpat nenodzīvotu. Tomēr tas neliedza man par to pārdzīvot kādu gadu, iedomāties par viņu katru dienu, ar laiku pamazām visām tām sajūtām norimstot. Brīžiem likās, ka esmu pieburta, jo neticēju, ka tā tiešām esmu es, kas pārdzīvo par tādām muļķībām. :D
Būs labi, ar laiku viss pāries, vadies pēc savām sajūtām. Ja vēlies, nobloķē viņu visur, izdzēs no draugiem, neskaties profilu, izmet lietas, kas palikušas no viņa. No acīm prom, no sirds ārā. Ej skriet, skaties muļķīgas filmas, izraudies, lasi grāmatas, piedzeries un dari visu, ko vēlies. Nav pareizā modeļa, kā to pārdzīvot, tu pati labāk jūti. Neierobežo sevi, bet, protams, bez pārlieku trakām idejām. :D Es raudāju, piedzēros dažos vakaros, gāju skriet, pucējos, iegrimu darbos un sasniedzu labākos rezultātus, lai paceltu pašvērtējumu un pierādītu sev, ka "Es tak esmu forša!" :D Un visu laiku paturēju prātā domu, ka, jā, attiecības ir forši, bet arī vienai būt taču ir super, ir daudz bonusu - tu neesi piesaistīts otram cilvēkam, nav jāklausās otra pukstēšanā, ja kaut kas ir ne tā, mazāk pārdzīvojumu ar greizsirdību, dumjām domām un tamlīdzīgām lietām. Tu vari skaļi klausīties mūziku, sēdēt nakts vidū un darīt savas lietas, ieviest savu kārtību, neuztraucoties, ka kādam tas varētu traucēt. Viss, ko tu vēlies.
Jā, daudziem tas izklausās stulbi, ka pēc tik īsām attiecībām var tā pārdzīvot, bet nav noteikta šablona, kā dzīvot. Ja cilvēks pārdzīvo, tad pārdzīvo. Neviens nedzīvo tikai pēc prāta likumiem, bet arī pēc sirds. Drīzāk stulbi, ka daudzos ir tik daudz negāciju un vēlmes iedzelt. Tas nepalīdzēs tam, kurš prasa padomu.