Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Es un citas sievietes

 
Reitings 580
Reģ: 03.07.2019
Sveikas, meitenes! Šī nav aptauja, vienkārši diskusijas aicinājums ?
1. Kāds ir Tavs stils ikdienā? Tas ir, klasisks/ sportisks/ ikdienišķs/seksīgs/ ekstravagants utt. ?
2. Noraksturo, kāds ir Tavs mīļākais apģērba komplekts, kurā patīc sev vislabāk?
3. Kāda tu esi - vienmēr pieņem sevi vienā konkrētā veidolā (apģērbs, aksesuāri, dabiskais izskats) vai arī daudz/ vidēji daudz ietekmējies un mainies, atkarībā no aktuālajām tendencēm ?
4. Kas ir tā lieta, ko Tu, pati sev par pārsteigumu, esi vienā brīdī savā stilā izmainījusi vai sākusi nēsāt, pielietot izskata uzlabošanā utml?
5. Vai ir kas tāds ko Tu gribētu savos stila paradumos, savā izskatā (saprātīgās robežās, protams) mainīt vai uzlabot?
6. Un kas ir tas, kas Tev citu sieviešu stila un ārējā izskata paradumos liekas "no no no"?
17.04.2020 23:01 |
 
Reitings 109
Reģ: 22.01.2020
Šis varētu būt interesanti, tāpēc kaut ko ierakstīšu ?
1. Mans stils ir vairāk uz eleganto, bet dažreiz arī ar sportisku piesitienu, piemēram, melna, gaisīga kleitiņa ar vans kedām.
2. Manā mīļākajā apģērbu komplektā ietilpst plānas melnās zeķubikses, apspīlēta melna kleitiņa nedaudz virs ceļa, lakādas oxford tipa kurpes un ādas jaka. Šāds komplekts man vairāk iet pie sirds rudenī, jo vasarā nevaru ciest melnu krāsu ?
3. Es cenšos pieturēties pie klasikas, pie sava stila, jo esmu pamanījusi, ka tas vienmēr ir modē un jaunākās modes tendences man ne īpaši iet pie sirds. Piemēram, tās milzīgās botes. Gaumes ir dažādas, ir arī daži simpātiski varianti, bet sevi tādās es nevaru iedomāties.
4. Es agrāk nevarēju ciest spīdumus un kruzuļus apģērbā, kā arī rozā krāsu. Tagad manā garderobē ir daudz no tā ? bet rozā krāsa man patīk tikai viens tonis, gaiši, gaiši rozā pastelītis.
5. Gribētu vairāk uzdrīkstēties tieši ģērbšanās stilā, bet es laikam esmu konservatīva, bail no pārmaiņām ?
6. No no no man liekas tās milzīgās botes, kā arī visas košās neona krāsas. Ganjau ir vēl kas, ko nevaru tagad atcerēties. Ja atcerēšos vēl kaut ko, papildināšu ?
17.04.2020 23:29 |
 
Autorizēts lietotājs10 gadiPatīkModerators
Reitings 10481
Reģ: 29.01.2009
O, tūlīt nu varēs analizēt tipāžus!
1. Ikdienišķs, sportisks, retāk seksapīls un glamūrs;
2. Nav mīļākais komplekts, bet piefiksēju, ka patīk šie trīs - bītlene ar zīmuļsvārkiem; virsdrēbes ar īstu vai mākslīgu kažokādu; vienkārši satīna krekliņš un apakšbikses;
3. Ar make up un matiem neeksperimentēju, bet apģērbs man patīk dažāds. Nav tā, ka būtu drastiska stilu maiņa, bet man patīk mainīt tēlus.
4. Nav nekas tāds;
5. Cīnos ar to, ka patīk sejā spilgtums un tomēr atstāju dabisko. Pieķeru pie domas, ka patīk kā izskatās visādi sejas un ķermeņa ķūningi un tanī pat laikā apzinos, ka ne ne, tā kā ar ķermeni nepelnu (un arī sponsoru nemeklēju), negribu, lai izskatos kā prece;
6. Nekas tāds, man patīk drosmīgas sievietes - mauciskas, puiciskas, ar putniem u.tml.
17.04.2020 23:44 |
 
10 gadi
Reitings 904
Reģ: 09.11.2009
1. Man grūti atbildēt, jo mēdzu ģērbties laikam teju visos stilos, bet tas apģērpa gabalu tipāžs ir vienāds. Kā to noraksturot, nezinu :D
2. Ļoti patīk oversize tipa augšas. Īpaši aukstajā sezonā, visi tie siltie džemperi ar augstajām apkaklēm. All time favourite ikdienas apavi - New Balance. Laikam tāds vienkāršs, cosy, kopts tēls ir mans.
3. Tendencēm sekoju un mainās arī garderobe, bet kā jau 1. atbildē minēju, ir apģērbu dizaina veidi, kas patīk un pamatā tas arī paliek.
4. Agrāk riebās spilgtas krāsas. Tagad labprāt.
5. Gribētu vairāk uzdrīkstēties. Citreiz redzu veikalā kaut ko foršu, bet liekas par ''skaļu'' tam, kā staigāju ikdienā un tā arī nenopērku...
6. Ļoti nepatīk kad sievietes uzvelk kleitu ar īsām piedurknēm vai lencītēm un kājās melnas zeķubikses. Skatoties uz to augšas plikumu, bet tumši apvilktajām kājām šķebīgi paliek :D nezinu kāpēc :D Vnk neliekas pareizi.
18.04.2020 00:05 |
 
Reitings 109
Reģ: 22.01.2020
keegan @ 18.04.2020 00:05
1. Man grūti atbildēt, jo mēdzu ģērbties laikam teju visos stilos, bet tas apģērpa gabalu tipāžs ir vienāds. Kā to noraksturot, nezinu :D
2. Ļoti patīk oversize tipa augšas. Īpaši aukstajā sezonā, visi tie siltie džemperi ar augstajām apkaklēm. All time favourite ikdienas apavi - New Balance. Laikam tāds vienkāršs, cosy, kopts tēls ir mans.
3. Tendencēm sekoju un mainās arī garderobe, bet kā jau 1. atbildē minēju, ir apģērbu dizaina veidi, kas patīk un pamatā tas arī paliek.
4. Agrāk riebās spilgtas krāsas. Tagad labprāt.
5. Gribētu vairāk uzdrīkstēties. Citreiz redzu veikalā kaut ko foršu, bet liekas par ''skaļu'' tam, kā staigāju ikdienā un tā arī nenopērku...
6. Ļoti nepatīk kad sievietes uzvelk kleitu ar īsām piedurknēm vai lencītēm un kājās melnas zeķubikses. Skatoties uz to augšas plikumu, bet tumši apvilktajām kājām šķebīgi paliek :D nezinu kāpēc :D Vnk neliekas pareizi.

Par to 6to punktu piektītu! Vē man ļoti ļoti nepatīk, ka tiek vilkts krūšturis pie apģērba, kur tas nav paredzēts, piemēram, kleita ar kailu muguru. Kā arī, ka velk, piemēram melnu krūšturi zem balta topiņa ?
18.04.2020 00:08 |
 
Reitings 1892
Reģ: 17.09.2019
1. Neteiktu ka sportisks, bet ērts. Pārsvarā velku bikses ar kokvilnas t-kreklu un kedām. Mazliet emo/goth piesitinies.
2. Zili džinsi, balts t-krekls, pelēka jaka pa virsu džinsa jaka vai veste, Dr. Martens zābaki.
3. Tendencēm nesekoju. Esmu vairāk par dabisko. Agrāk augstskolas gados, pēc emo periodā beigām, krāsojos sekoju modei, bet tad vēlāk sapratu, ka man to nevajag.
4. Kopš 7.klases kājas nevilktu neko citu kā vans vai cita veida kedas. Pat ziemā. To darīju līdz 22 gadu vecumam. Nopirku kerzu tipa zābakus un esmu patīkami pārsteigta. ?
5. Nope īsti nav. Gribētos lai neesmu slinka un varētu salikt drēbju komplektus un uztaisīt tādu kā kapsulas garderobi kura sastāv no klasikām vērtībām.
6. Īsti uz citām neskatos. Bet pēc trendiem ko redzu internetā tad tas ir zeķes + augstpapēžu kurpes. Vēl īsti nekad neesmu sapratusi tādas puscaurspīdīgas blūzes.
18.04.2020 05:41 |
 
Reitings 1892
Reģ: 17.09.2019
Autore pati arī varēja atbildēt. ?
18.04.2020 05:41 |
 
Reitings 1318
Reģ: 19.07.2019
1. Laikam vairāk ikdienišķs - blūzītes + džinsi + puszābaciņi, vasarā arī reizēm kleitas un kāds cits interesantāks apģērba gabals.
2. Kaut gan ikdienā bieži nenēsāju, tomēr kleitas.
3. No modes aktualitātēm neietekmējos, tomēr mēdz gadīties, ka kaut ko pamainīt, tomēr tas ir reti.
4. Esmu sākusi ikdienā krāsot spilgtākas lūpas, nokrāsoja matus no blondiem uz melniem, sāku vairāk pucēties ikdienā, nēsāt klasiskā tipa mēteļus, kuri agrāk nepatika.
5. Nēsāt svārkus, kleitas, tomēr nevaru saņemties.
6. Pārāk spilgts, dīvains make-up, nemazgāti mati, nekoptība, paviršība, legingi, kuri tiek ģērbti nepiemērotā veidā, situācijā un figūru, apģērbs, kas nav piemērots situācijai.
18.04.2020 09:32 |
 
Reitings 291
Reģ: 12.07.2015
1. Sievišķīgs. Patīk blūzes, žaketītes kleitas, svārki, apavi uz papēžā.
2. Mans pēdējā laika top apģērbs ir melna A silueta kleitiņa ar garām rokām, kas līdz viduklim ir diezgan pieguļoša, kombinēta ar melnām zeķubiksēm ar punktiņiem vai, piemēram, strīpu aizmugurē utt. Vienkārša, bet tai pat laikā eleganta un ar zeķubiksēm var piedot asumiņu.
3. Kopumā savu stilu esmu izkopusi jau sen, apģērbu pamata bāze ir viena stila, bet ik pa laikam drīzāk piekombinēju kādus aksesuārus, kas ir modē.
4. Agrāk liels nē, nē bija plēstie džinsi... tagad ļoti patīk :D Melni, zili, balti - vienalga. Tomēr jāsaka, ka nekombinēju ar sportiskie topiem, bet augšā tāpat lielākoties uz blūze vai kāds jauks džemperītis.
5. Īsti laikam nē, pagāja ilgs laiks līdz atradu savu stilu un to, kā jūtos visērtāk, tāpēc laikam pārmaiņas vairs neprasās.
6. Lielākoties man par citiem ir vienalga, ja vien neskaita apģērbu, kas ir nepiemērots konkrētajai situācijai/pasākumam, visu var piedot.
18.04.2020 10:12 |
 
Reitings 683
Reģ: 23.03.2020
1. Sievišķīgs-ikdienā nēsāju kleitas, svārkus, blūzes, ļoti reti bikses.
2. All black outfits-dievinu melnas krāsas apģērbus, ziemā un rudenī pārsvarā esmu visa melnā, ar kādiem košākiem akcentiem-soma, spilgtāka nagu laka, zelta rotaslietas.
3. Ietekmējos no aktuālajām tendencēm, bet ir bijuši momenti, kad šķiet,ka veikalā nav ko nopirkt, jo īsti nekas nepatīk, nepirkšu kaut ko tādu, kas man nepatīk tikai tāpēc, ka tagad tas ir modē.
4.Līdz 25 gadu vecumam pārsvarā nēsāju tikai bikses, nebiju iedomājusies, ka iepatiksies kleitas un svārki.
5. Gribētu tik ļoti neieciklēties uz melnas krāsas apģērbu, bet, ja veikalā ir izvēle starp melnu un citu krāsu, tad visticamāk izvēlēšos melno krāsu, kaut gan pavasarī un vasarā dominē arī gaišas krāsas, pēc ziemas man grūti pāriet uz gaišākām/spilgtākām krāsām.
6. Nekopti mati, gaišas krāsas kleita ar melnām zeķubiksēm. Tās sēņotāju cepures

Kantaini apavi :D
18.04.2020 10:42 |
 
Reitings 218
Reģ: 17.11.2019
1. Džinsi, krekliņi, džemperi. Baigi neiespringstu uz pucēšanos ikdienā. Uz pasākumiem gan.
2. Džinsi plus krekliņš plus melna žakete vai vasarā vienkārša taisna kleita plus melna ādas jaka. Vislabāk jūtos melnā krāsā un citos tumšajos toņos. Vispār cenšos drēbes pirkt vienos toņos, savstarpēji saskaņotos. Tad atkrīt problēma “pilns skapis, bet nav ko vilkt”, jo viss savā starpā kombinējas.
3. Nevarētu teikt, ka ietekmējos no tendencēm. Katrā sezonā varbūt kādu mazu, aktuālu detaļu paņemu priekš sevis, bet esmu uzticīga klasikai. Nekad netērēšu daudz naudas uz kaut kādiem crazy modes kliedzieniem, kuri pēc gada nebūs aktuāli. Labāk sakrāju naudu un nopērku ko kvalitatīvu un klasisku, kas būs modē arī pēc vairākām sezonām.
4. Varbūt tikai tas, ka kļūstot vecākai, esmu nākusi pie prāta un ziemā sākusi nēsāt cepuri?Agrāk skrēju bez cepures un puspliku pakaļu, bija svarīgi, lai smuki izskatās. Tagad svarīgākais, lai silti un ērti.
5. Nē, nav. Ja kaut ko sagribu, vai nu nopērku, vai apdomāju un saprotu, ka nafik nevajag?
6. Vispār bieži domās nokritizēju to, ko kāda virsū uzvilkusi, bet tā jau ir mana problēma?Ja kaut kas konkrēts jānosauc, tad riebjas tās bēšās kaprona zeķubikses/zeķes vaļējos apavos. Apģērbs, kas nav atbilstošs vecumam vai situācijai. Tā cepure, kas iepriekšējā komentārā bildē. Legingi bikšu vietā. Fake brendi. Vulgaritāte, lētums. Trenuškas plus kažoks. Utt.
18.04.2020 10:57 |
 
Reitings 1330
Reģ: 29.10.2014
1. nezinu, kā nosaukt, un arī ne vienmēr vienāds. ikdienišķs, dažreiz velk uz emo, atkarīgs arī no laikapstākļiem ārā. siltā biežāk sievišķīgs, reti pat maucisks.
2. nav tāda mīļākā komplekta. atkal atkarīgs no gadalaika. ziemā - melni legingi, džinsas ar, kādu smuku maiku vai džemperi. vasarā šorti, svārki ar kādu smuku topiņu. vispār daudz džemperi un maikas ar apdruku, košas krāsas arī patīk, sevišķi koši rozā.
3.no tendencēm neietekmējos tikpatkā nemaz. vismaz apģērba ziņā daudz kas no jaunā nepatīk. make up un mati gan patīk vairāk koši, kā dabīgi.
4. nenāk prātā īsti. pie sava stila pieturos jau pasen, neatceros ka kautko būtu baigi mainījusi, kam agrāk teicu nē.
5. nekas nenāk prātā.
6. pirmais un lielākais no no ir tās džinsu bikses, ko cik zinu sauc par - mom jeans. vēl ļoti nepatīk dzīvnieku raksti, oversize drēbes, milzīgi apavi, sardeļu biezuma uzacis. vispār nepatīk arī brūns, bēšs, dzeltens apģērbs.
18.04.2020 12:05 |
 
Reitings 327
Reģ: 21.03.2020
1. Tā kā darbā īsti botas un plēstie džinsi nav pieļaujams apģērbs, tad uz darbu dodos vairāk klasiskā stila apģērbā, neaizmirstot par to lai būtu ērti (reti kurpes uz papēža, garās līdz zemei kleitas, utt). Ikdienā atkarīgs no tā uz kurieni dodos - brīvdienu pastaiga, koncerti, pasēdēšana pie draugiem, uc.
2. Man ļoti patīk atrast dažādas apģērbu kombinācijas ar džinsa jaku. Pagājušā vasarā beidzot tādu iegādājos un vienmēr mēģinu kičīgi to savilkt gan ar svārkiem, gan kleitām.
3. Es noteikti teiktu, ka mainos, bet ne līdzi tendencēm uzreiz. Drīzāk, kad kāda tendence jau kādu laiku būs redzama veikalu plauktos (piemēram, apģērbi no lina), es sākšu pie tās pierast pēc kāda laika. Tas pats ar krāsām un dažādiem fasoniem. Ilgs laiks paiet kamēr pieņemu.
4. Noteikti esmu sākusi ģērbties sievišķīgāk. Agrāk (skolā un arī nedaudz pēc skolas beigšanas) izvēlējos tomēr sportisko stilu un vienmēr būt biksēs, botās. Tagad bikses arī ir topā, tikai neizvēlos varbūt džinsas, bet tās plandošās bikses ar sasienamu jostasvietu (nezināju kā uzrakstīt) un augstpapēžu kurpes!
5. Es vēlētos savā garderobē salikt vairākus komplektus no dažādiem apģērbiem. Jāmācās labāk kombinēt krāsas.
6. Man ļoti nepatīk, ka šobrīd jaunieši (~13-16g) kurus var sastapt uz ielām, draugu kompānijās izskatās absolūti vienādi. Visiem tās lielās botas, bikses iestumtas garajās zeķēs un hoodie mugurā. Saprotu, tagad tāds stils modē, bet to taču var kombinēt dažādi un izmantot visādus aksesuārus ar ko savu stilu pataisīt atšķirīgāku. Piekritīšu arī iepriekšējiem komentāriem par tām sēņotāju cepurēm. Šausmīgi.
18.04.2020 12:28 |
 
Reitings 1022
Reģ: 04.11.2017
1. Visāds. Ģērbjos gan kapučdžemperos, gan svārkos, gan biksēs. Varu iet dabīgi, varu iet arī eleganti ar sarkanām lūpām. Bet visvairāk mani var redzēt kombinezonā, jo daudz ņemos pa mašīnām un garāžu.
2. Nav tāda. Ja uzskatu, kā izskatās labi, tad arī jūtos labi. Tādu ir noteikti daudz.
3. Uj, man patīk pārmaiņas. Vienmēr meklēju jaunas idejas, gan matiem, gan meikapam.
4. Nogriezu savus garos matus. Man vienmēr mati ir bijuši par īsu, kaut vai līdz pus mugurai bija, teicu ka pa īsu. Tagad kad ataug līdz pus ausij ir pa garu jau ???? tas ir pārsteigums visiem, ne tikai man, jo vienmēr esmu čīkstējusi ka mati par īsu. Un te pēkšņi bams, pixie.
5. Būtu jāiemācas kombinēt apģērbus.
6. Nav tādas konkrētas lietas. Bet nepatīk, ja ir par daudz krāsu, turklāt nesaskanīgas, legingi, lēta paskata apģērbs, fake brendi, svārki virs biksēm, bikses sastūķētas zeķēs.
18.04.2020 21:41 |
 
Reitings 170
Reģ: 22.04.2019
1.Ikdienā ģērbjos sportiski+ērti vai klasiski. Atkarīgs no situācijas un sajūtām. Patīk oversize drēbes, hūdiji un džinsi ar kedām. Citu dienu bītlenes, blūzītes, vīriešu žaketes, svārki un interesantas, bet klasiskas Vintage stila kurpes(kurpes uzskatu par lielisku aksesuāru). Pārsvarā dodu priekšroku mugursomām vai portfelim.
2. Visērtāk jūtos melnās biksēs ar augsto jostas vietu, bītleni, rokaspulksteni, mugursomu, vienkāršu makeup + brūna lūpukrāsa, vans kediņas.
3. Es neietekmējos. Vairāk vados pēc sajūtām. Esmu sapratusi, ka man daudz kas nepiestāv, kas ir modē vai citiem uzvilkts.
4. Vienmēr esmu ienīdusi leoparda rakstu. Tagad mazās devās ir iepaticies. Tāpat agrāk ienīdu rozā krāsu. Rozā krāsa tagad ir pavairāk skapī.
5. Nevilkt tik bieži tumšas krāsas apģērbu. Vairāk iemācīties vilkt baltu krāsu, nebaidīties no tās.
6. Fila botas, crop topi, neona krāsas apģērbs, liels dekoltē izgriezums apģērbā, īstās ādas bikses, īsās bolero jaciņas.
18.04.2020 22:15 |
 
Reitings 576
Reģ: 02.07.2018
1. man ir 3 veidoli - ērts whatever (džinsi + kokvilna), roķīgs (plēsti džinsi + ādas jakas, kniedītes, zābaki), un sievišķīgs, spilgts (kleitas spilgtās krāsās, koši topi + pufīgi svārki utml)
mainu pēc noskaņojuma un atrašanās vietas :)
2. gari, melni zābaki, kupli svārki ar polka dot rakstiņu, melna ādas jaka
3. neko daudz nemainu, vienīgi matu krāsu
4. dzīvnieku raksti, agrāk likās bezgaumības kalngals, tagad patīk :)
5. ja varētu notievēt/uzresnēt pa zonām :D
6. nepatīk nekas no Desigual, tie raksti cērtas acīs :D
19.04.2020 19:02 |
 
Reitings 68
Reģ: 22.04.2020
1) Melnas kleitas, ādas jakas, melnas tašiņas, spici kurpju purni, melnas samtas žaketes ar mežģīņu rišām, saplēstas melnas džinsas, veclaicīgas vai speciāli vecinātas rotas.
2) Melna kleita, uz augumu, garums- uz ceļa, ar augstu apkakli un pufīgiem pleciem. Melnas lakādas augstapēžu kurpes ( 13cm) ar platformīgu zolīti un slaidu papēdīti, lakādas klačs, smagnēji melni auskari ar lieliem akmeņiem.
3) Nemainos jau gadiem. Tendences neietekmē.
4) Kokvilnas legingi pa mājām :D
5) Jā, gribētu plastisko operāciju degunam, bet ir ļoti bail.
6) Man ir pilnīgi vienaldzīgi kā ģērbjas citas. Galvenais, lai vispār ir apģērbtas.
23.04.2020 16:22 |
 
Reitings 408
Reģ: 21.12.2017
1. Ikdienā staigāju klasiski, ar pāris akcentiem, kas parasti ir no dizaineriem/māksliniekiem.
2. Melnā kleitā vai svārkos līdz celim, zempapēžu laiviņās, sataisītiem matiem.
3. Pašai sev nepatīk neko daudz mainīt, bet novērtēju tās sievietes, kuras var mainīties nepārtraukti. Esmu dabīga- bez mākslīgajiem nagiem, matiem, utt., bet tajā pat laikā kosmētiku minimāli lieku vienmēr un cenšos pārsvarā piedomāt pie sava izskata.
4. Šobrīd no zvērinātas melnmates (15 gadus krāsoju), lēnām ataudzēju savu toni un paredzu tonēt karameļkrāsas šķipsnas.
5. Negrauzst lūpas, deguna un gurnu plastiskā operācija, spēt nepagurušai staigāt augstpapēžu kurpēs.
6. Nepatīk visi tie NEO toņi, lielās botas, visāda veida crop topi un tāds slutty paskats.
23.04.2020 21:18 |
 
Reitings 437
Reģ: 10.11.2019
Atļaušos atbildēt īsu brīsi, kamēr laiks piesēst.
1. Vasarā džinsu šorti un t-krekls. Praktiski visi vienādi. Krāsaini skriešanas apavi.
2. Uzvalks, ar pulksteni un apaviem ar cieto zoli.
3. Tendences neinteresē vispār, neiespaidojos.
4. Pulksteni agrāk nēsāju uz labās rokas, pēdējos gadus biežāk valkāju saulesbrilles.
5. Lielāku pulksteņu un šlipšu/tauriņu kolekciju.
6. Atbildēšu, kas nepatīk sievietēs - nepatīk apspīlēts apģērbs sievietēm ar lieko svaru, nepatīk sarežģīts apģērbs, ja tā to var nosaukt.
23.04.2020 21:27 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits