Izskatam arī nav nozīmes, kā te vienā citā forumā rakstija - 'presīte makā ir daudz svarīgakā par presīti uz vēdera'
Es to visu varu, varēsi realizēties, atbalstīšu tevi(morāli), respektēšu, uzklausīšu.bigsister @ 14.04.2020 15:01Ideāls vīrietis ir tas, kurš ļauj otram realizēties dzīvē.
Atbalsta, respektē kā līdzvērtīgu, uzklausa.
GhostGG @ 14.04.2020 15:53
Tīri intereses pēc jautāju - vai tu pats būtu mierā ar to, ka tu zinātu, ka ar tevi tiekās, guļ tikai tava maka dēl? neizjustu pat niecīgāko pazemojumu, ka tu apzinies, ka otrs tevi vispār fiziski neiekāro?
Tu tak saproti, ka tāda veida attiecības ilgi "nedzīvos".
bulta @ 14.04.2020 16:37
Visām interesē tikai nauda, neesmu saticis kādu, kura pierādītu pretējo ;)
Nezinu, varbūt tur kautkādam perdelim ar tetovējumiem, kurš pīpē zālīti, atrod tādu pašu ir tur kaut kāda mīlestība, bet citādi nē, dzīve ir viens liels aprēķins.
bulta @ 14.04.2020 16:37
Visām interesē tikai nauda, neesmu saticis kādu, kura pierādītu pretējo ;)
Nezinu, varbūt tur kautkādam perdelim ar tetovējumiem, kurš pīpē zālīti, atrod tādu pašu ir tur kaut kāda mīlestība, bet citādi nē, dzīve ir viens liels aprēķins.
ekspertize @ 14.04.2020 16:38
Diršana.
Visām interesē tikai nauda, neesmu saticis kādu, kura pierādītu pretējo
Visām interesē tikai nauda, neesmu saticis kādu, kura pierādītu pretējo
Kiskismau @ 14.04.2020 17:05
Neesi aizdomājies, ka tev nekā cita nav ko sievietei dot kā tikai nauda. Varbūt tur tas suns aprakts. :D
Redpill @ 14.04.2020 15:56Es to visu varu, varēsi realizēties, atbalstīšu tevi(morāli), respektēšu, uzklausīšu.
Vienīgi piķi negaidi no manīm. No tevis man vajag tikai seksu.
Kiskismau @ 14.04.2020 17:05
Neesi aizdomājies, ka tev nekā cita nav ko sievietei dot kā tikai nauda. Varbūt tur tas suns aprakts. :D
Iespējams, ka Tu esi sakarīgs cilvēks, bet es lasu, ka Tu spēlē datorspēles, uzskati, ka ir normāli pīpēt marihuānu - man tas nav uzskatāms par normāla cilvēka rīcību, lai arī mans politiskais uzskats ir par marihuānas legalizāciju un kontrolētu tās tirdzniecību. Es arī spēlēju datorspēles. Pamatskolā. Tagad es spēlēju monopolu dzīvē. Jo man patīk īstas lietas.
Kiskismau @ 14.04.2020 17:31
Tie ir tavi uzskati, un it's fine. Monopols man arī majās stāv un spēlēju :D
Bet apgalvot ka visām sievietēm vajag naudu ir aprobežoti. Tik pat labi es varu teikt, ka visi vīrieši ir cūkas. Bet es zinu ka tā nav, jo ir arī labi vīrieši kā mans draugs. Un viņš zin to ka man naudu no viņa nevajag. Tātad...