Sveikas,
Nekad nebūtu domājusi, ka veidošu tēmu un vēl pietam par seksu, bet tā ir sanācis, ka man ir aktuāla problēma.
Esmu kopā, kā pāris, ar vīrieti 4 mēnešus (abiem zem 30 gadiem), pazīstami vairāk kā gadu, sekss visu šo laiku bija labs, viņš beidza, es beidzu, tā teikt nebija par ko sūdzēties. Biežuma ziņā man prasītos vairāk, bet viņš iepriekš bija pateicis, ka sekss neesot viņam dzīves prioritāte, tāpēc tagad tāds kompromiss +- 3x nedēļā.
Abi zinām, ka mīlam viens otru, jo vispirms bijām draugi un tikai tad partneri. Esam iepazinuši un gatavi ģimenes veidošanai - šo esam izrunājuši... bet, te sākas bet....
Pirms vairāk kā nedēļas nolēmām, ka pārtrauksim izsargāties. Viss lieliski, pāris reizes viņš beidza iekšā. Savukārt, vakardien, mums bija sekss - es beidzu, viņš vispār nē.
Uz manu jautājumu, "vai man tevi apmierināt savādāk?" viņš atbildēja, ka "viņam ir labi, ja man ir labi un nav nepieciešams pašam beigt"...
Jāpiebilst, ka nav problēmas šajā laikā bijušas ne ar erekciju, ne beigšanu kā tādu.
Esmu uz pauzes...
Līdz šim (maza man pieredze, jo iepriekšējās attiecības bija ļoti garas), nekad nav bijis, kad vīrietis nav vēlējies beigt.
Interesē Jūsu skatījums uz situāciju un viedokļi? Saprotu, ka neviena manā vīrietī ielīst iekšā nevar un reālos iemeslus pateikt nespēs, bet varbūt līdzīga pieredze? Kā rīkoties? ?