Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Par analīzēm

Reitings 597
Reģ: 17.12.2013
Sveikas dāmas! Ar vīru veicām analīzes (viņam problēmas ar urīnizvadkanālu, man vnk profilaktiski iztriepe), bet atnāca viņam ne visai labas un man ne līdz galam saprotamas :D Pie ārstiem tagad netiekam, vnk nepieņem, varbūt kāds var izskaidrot rezultātus man -
Mikroflora gr+ rupjas nūj.
Mikroflora gr- rupjas nūj.
Mikroflora gr+ sīkas nūj
viss pārējais analīzes ir ok, nav atrastas nedz gļotas, nedz koki vai sēnītes, bet ko nozīmē tās nūjiņas?
Tāpat vīram tika veikts spermas uzsējums, kurā atklāts - enterococcus sp. 10^3
cik lasīju, šis ir nopietni, kāda/s vēl gājis šim cauri? Cik nopietni šis ir?
Un protams, ka rakstīsimies pie ārsta, pat ne pie savējā, lai ātrāk izskaidro rezultātus, bet es tagad vienkārši nevaru nociesties uzzināt atbildi.
09.04.2020 09:56 |

10 gadi
Reitings 904
Reģ: 09.11.2009
Par analīzēm gan neko nepateikšu, bet iespējams, ka varat sarunāt elektronisku konsultāciju ar ārstu. Pati nesen meklēju vietu, kurā varu veikt usg un pamanīju, ka daudzas Privātklīnikas piedāvā ārstu konsultācijas attālināti. Ja jums vajag tikai analīžu skaidrojumu, domāju, ka mierīgi. Sazināties, pasakat, ka e-pasta nosutisiet rezultātu un arsts jums var pazvanīt.
09.04.2020 10:47 |

Reitings 1892
Reģ: 17.09.2019
Daudz kur ārsti pieņem telefoniski vai ar videozvanu. Ja vajag atšķetināt analīzes tad varbūt vajag pieteikties.
Ja vīram ir problēmas urīnizvadkanālu tad ir infekciju par kura atbildiga tā eneterococa baktērija.
09.04.2020 10:48 |

Reitings 597
Reģ: 17.12.2013
Jā, mums abiem pieraksts ir uz 23. aprīli elektroniski (ātrākais diemžēl), tāpēc aiz savas ziņkārības gribēju noskaidrot, kas tad īsti ir tās nūjiņas, varbūt līdz 23 satraukšos velti :D
09.04.2020 11:39 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!