Es vairs nepērku apģērbu, aksesuārus. Neapmeklēju skaistumkopšanas speciālistus. Nepatērēju degvielu. Nav izdevumu par izklaides pasākumiem (piemēram, kino), neeju uz restorāniem un bāriem. Nav jāmaksā par sporta zāli, jo vīrusa dēļ tā ir slēgta un abonements iesaldēts. Šad un tad braukāju ar taxi, arī to vairs nedaru. Nepērku dāvanas draugiem, jo vienkārši vairs neeju ciemos. Tā kā arī sēžu pašizolācijā pēc ceļojuma un pārtiku man atnes citi cilvēki (pēc manis nosūtīta saraksta), produkti, maltītes ir plānotas un lielākoties arī nenopērku daudz kā lieka, piemēram, našķus vai preces uz atlaidi, kas, pašai staigājot pa veikalu, bez maz vai ielec groziņā. Šobrīd sanāk arī tikpat kā nelietot dekoratīvo kosmētiku, taču, kad kaut kas beigsies, noteikti uz to netaupīšu. Tāpat arī krēmiem, sejas un ķermeņa kopšanas līdzekļiem netaisos taupīt.
Aiz gara laika esmu iztīrījusi visādus plauktus un kastes, kur atradu dažādu preču iepakojumus (senus favorītus, kurus laikā gaitā iemainīja veikalu plauktos atrasti jauni atklājumi), kurus noteikti izlietošu, pirms iegādāšos jaunus. Piemēram, divi iepakojumi ar zilo mālu masku, trīs puspilnas pudelītes ar matu kondicionieri, sena Gucci smarža, kas tagad pēkšņi patīk, 10 gadus vecs tamborēts peldkostīms, kas šajā vasarā būs must have, superīgs un joprojām labi smaržojošs lūpu spīdums, stilīgas vasaras sandales, kuras nez kāpēc pirms 2 gadiem uzvilku vienreiz un tad par tām aizmirsu, divas Crest zobu pastas, vesela kaudze ar krūšturiem, kuri man vienā brīdī ( kad pieņēmos svarā) bija par lielu, bet tagad der kā uzlieti utt. Arī šeit veidojas ietaupījumi, jo šīs lietas kādu laiku nepirkšu.