Jā, mēs arī iepirkām mazliet krājumus. Jo, ja nekas nemainīsies, tad arī beigās mums liks sēdēt mājās. Bet es labāk tagad nodrošinos, lai, ja saslimušo skaits aug, lai man nebūtu jāapmeklē veikals. Veselības ziņā, es esmu riska grupā, ja es saslimšu, tas man var būt smagi vai letāli, es pati ar savu veselību negribu riskēt aiz citu cilvēku neapdomības un bravūrības. Ja ceļo, tad sēdi mājās karantīnā nevis staigā pa LV un iesmeju par citiem un domā: "aij, ar mani viss ir kārtībā, es tak, neko tajās lidostās nenoķēru." Mani tiešām apbēdina, ka daudzi nedomā par par saviem mīļajiem, kuriem ir veselība vāja, un, ja nu gadījumā esi slims pats nezinot, aplipini savus tuvos, un, ja mīļajiem cilvēkiem ir veselības problēmas, tad visticamāk, ka viņiem tas var beigties letāli.
Jā, es arī sākumā par visu šo iesmēju, bet paskatoties, kā tagad iet Itālijā, Spānijā, Vācija un visās citās valstīs saslimušo skaits aug, tad īstenībā smiekli nenāk vairs.
Ja nekas neuzlabosies ar situāciju pasaulē, ticu, ka slēgs robežas, apstāsies imports un eksports, nebūs daudziem darbs, sāksies ekonomiskā krīze, un labāk, ja man krājumu būs, mēs pāris mēnešus spēsim izdzīvot, kaut ja kādam no mums ar vīrieti nebūs darbs.