Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Jūsu attiecības ar to, kas jums patīk

 
Reitings 65
Reģ: 27.11.2015
Labs rīts. Rakstu pēc ļoti nomāktas vakardienas. Tātad - man ir lieta, precīzāk nodarbe, kas ļoti patīk. Es pat teiktu, ka bērnības un dzīves sapnis. Ilgu laiku man nebija iespējas ar to nodarboties dažādu iemeslu dēļ, bet pirms aptuveni gada es saņēmos un sāku. Lai būtu saprotamāk, par piemēru paņemšu dejošanu. Lūk, dejošana ir tā lieta, kas ir mans sapnis. Tā ir aktivitāte, kas prasa REGULĀRU treniņu, katrā treniņā ir liels struggle, jo tas viss ir jauns un viss jāmācās un nesanāk izcili un dažreiz pat labi. Visu laiku ir cīņa ar sevi. Ir vajadzīgs papildus trenēties mājās. Laiks tam ir, finanses ir, viss ok. Ir pat redzams progress. Taču neizbēgami parādās vēlme izlaist nodarbību un esmu to pat darījusi. Parādās vēlme pavadīt vakaru vnk skatoties filmas, tā teikt, mierā, bez kaut kādas cīņas ar sevi un mācīšanās. Pēc teksta varbūt izklausās, ka vajadzīga atpūta vai ir kkada izdegšana, taču tas viss realitātē nav TIK intensīvi. Turklāt - tā taču ir lieta, ko mīlu un par to es nešaubos. Tāpēc mani mulsina šīs sajūtas... Citreiz liekas, ka man taču vajadzētu būt laimīgai par to, ka man BEIDZOT ir iespēja to darīt, man būtu jābūt enerģijai kaut 3 naktī celties un ar prieku, ka varu to darīt.... Vai es kļūdos??
Kādas ir jūsu attiecības ar jūsu hobiju vai karjeru, kas ir arī jūsu dzīves sapnis? Gribu saprast savu situāciju...
10.03.2020 08:59 |
 
Reitings 1892
Reģ: 17.09.2019
Varbūt tas tomēr nebija tavs sapnis. Tikai tādā iedoma, kuru nevarēji piepildīt un tagad kad vari, izrādās tev tas tik ļoti nepatīk kā agrāk domāji.
10.03.2020 09:51 |
 
10 gadi
Reitings 3122
Reģ: 29.01.2009
Mums sievieteem energijas liimenji visu laiku mainaas - gan no slodzes, gan no hormonaalajaam izmainjaam. Ir dienas, kad liekas, ka energijas ir paarpaareem un ir arii taa, ka gruuti pat galvu no spilvena pacelt. Liidz ar to arii ar hobijiem, kas prasa fizisku piepuuli, var buut taa, ka reizeem ir tiiik gruuti sevi motiveet!! Galvenais ir, lielaas vadliinijaas, pietureeties pie sava grafika. Reizeem ir veertiigi sevi piespiest, bet reizeem ir labaak, ka dod sev arii atpuutu, ko kjermenis pieprasa.
Mans hobijs ir skriesana, un lai arii cik ljoti tas patiik, ir dienas, kad ir reaali jaapiespiezas, lai uzkaaptu uz treadmill. Tad nu sekoju tam, ko organisms saka, un ja tiesaam nav daudz energijas, tad tajaa dienaa paskrienu leenaak, un ir dienas, kad savus treninjus izlaizju vispaar.. Ar manu hobiju gan ir vienkaarsaak, jo neesmu ne no viena atkariiga.. Ja sodien izlaists trenins, tad varu paskriet riit.. Ar nodarbiibaam, kas ir konkreetos laikos, ir mazliet sarezgiitaak..
10.03.2020 10:00 |
 
Reitings 65
Reģ: 27.11.2015
Liidere, jā, man arī ir tāda stulba problēma - visu vai neko. Respektīvi, vai nu trenējies tajā dienā kārtīgi vai neko. Ja Tu paskrien nedaudz un lēnām, es visdrīzāk nedarīšu neko, jo nu, baigā jēga no tā mazumiņa :/ it kā jau saprotu ka tas ir stulbi un tā nav taisnība, bet kad tāda situācija pienāk, tā nu es izdomāju :/
10.03.2020 10:06 |
 
10 gadiPatīk
Reitings 3730
Reģ: 31.10.2010
Kaapeec tev tas obligaati jaadara regulaari? Ja tas ir tikai hobijs, tad tu neesi profesionaala dejotaaja, kas gatavojas sacensiibaam vai kam taadam, ka tev visu laiku jaabuut formaa un kaa peec grafika jaatreneejas. Katraa zinjaa, ja spiediisi sevi uz to, pastaav liela iespeeja, ka tev dejoshana ar laiku saaks saistiities nevis ar pozitiivaam emocijaam, bet tieshi preteeji.
To varbuut nevar saliidzinaat, bet mans hobijs ir rakstiishana. Tachu es nerakstu katru dienu. Man nepiecieshams panjemt 1-2 dienas pauzi, lai uzlaadeetos ar jaunaam domaam un idejaam un ar to visu atkal kjertos klaat staastam. Zinu, ka ja es ar varu sevi katru dienu seedinaatu pie datora, man rakstiishana sen buutu noriebusies un buutu to pametusi.
Jebkuraa gadiijumaa hobijam ir jaabuut kaut kam, kas rada prieku, nevis tiek veikts kaa katorga.
10.03.2020 10:07 |
 
Reitings 65
Reģ: 27.11.2015
elii666, jo man ātrāk gribas rezultātu. Protams, ka nav tas jādara pilnīgi katru dienu. Bet man gribas ātrāk tikt līdz rezultātam, lidz ar to, ja man ir brīva diena, daru ko citu, ir mazliet pārmetumi, ka varēji taču patrenēties un būtu jau tuvāk... Man arī nav tā, ka tas ir tikai hobija līmenī. Šobrīd varbūt jā, bet, ja cītīgi mācās, tas var būt kas vairāk. Arī peļņas avots un karjera. Līdz ar to parādās tā sajuta, ka jāarauj...
10.03.2020 10:33 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits