Svaiki! Vēlos lūgt jūsu viedokli....
Vēlos uzzināt ko es varu darīt šādā situācijā.Kādi būtu jūsu ieteikumi.
Man ir 16 gadu. Pirms nepilna mēneša iekļuvu kautiņā, kā rezultātā 16 gadus veca meitene man izrāva diezgan daudz matu. Pēc kautiņa skolā tika rakstīts ieniegums par notikušo, taču iesniegums netika ieniegts policijā. Šobrīd pēc šī kautiņa ir redzamas sekas. Pēc kāda laiciņa aizejot pie ārsta,ārsts konstatēja ka ir bijis viegls smadzeņu satricinājums, kā rezultātā šobrīd ir problēmas ar redzi un ikdienā nepieciešams nēsāt brilles.
Iepriekš, pirms kautiņa, gan skolā, gan ārpus šī persona izteica draudus, par kuriem netika ziņots, līdz notikušajam kautiņam. Vēlos uzzināt vai vēl ir iespējams rakstīt iesniegumu un ziņot par šo personu, vai kā savādāk likt šai personai atbildēt par nodarīto? Varbūt kāds/a varetu ko ieteikt... Nezinu kā rīkoties šādā situācijā bet uzskatu ka šim cilvēkam par to būtu jāatbild... Jo arī pēc šī kautiņa maitene nav samierinājusies ar lūgumu netuvoties skolā un tās teritorijā un savā veidā mēģinājusi aizskart un nodarīt kaitējumu... Manī biedē tas ka ārpus skolas šai meitenei ir visas iespējas atkārtoti mēģināt ko tādu darīt....